Velká věštba na listopad pro Berany: Dokážete si prosadit vše, na čem vám záleží

Co čeká Berany v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Král holí, který nese zdraví a představuje ohnivou energii a prosazování si věcí, na kterých vám záleží, takže vše ostatní bude lehce upozaděné.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce vás čeká zajímavé jednání, které bude pro vás pravděpodobně nečekané. Může přijít i nějaké dědictví, které nemusí být jen materiální, ale třeba i obchodního charakteru. Přinese nějaké zajímavé informace, do kterých budete investovat peníze.

Během druhé listopadové dekády si užijete společenské aktivity nebo alespoň příjemné popovídání s kamarádkou. Mohli byste se také naučit věci, které vám pak pomohou v pracovní oblasti. Dařit se vám bude i v oblasti lásky, bude to jiskřit a vy se budete chtít líbit.

Ve třetí dekádě přijdou jistoty a nějaká zpráva, která potvrdí, že vše dobře dopadne. Máte šanci si něco konečně urovnat tak, aby vám to nemuselo dělat takové vrásky, jako doposud.

Elixír přitahující lásku pro Berany

Protože vám na listopad podle karet krásně vychází láskyplné věci, můžete to ještě podpořit tím, že si zkusíte připravit elixír přitahující lásku. Během úplňku naplňte misku pitnou vodou a připravte si krystaly lásky. Budete potřebovat jadeit, který přináší dlouhodobou lásku, růžový achát, který zajistí stabilní emocionální provázání, růženín, který znásobuje silné okouzlení, když poznáte novou lásku, a růžový jaspis. Ten pro změnu přitahuje silnou a zralou lásku.

Do elixíru můžete použít více krystalů, nebo pouze takové, které se vám hodí. Každopádně je dávejte do vody po jednom. Představujte si při tom, že energie krystalu naplňuje vodu světlem a současně si vizualizujte, že přitahujete ideální vztah. Po pěti minutách kámen vyndejte, a to samé udělejte se všemi ostatními krystaly, které chcete použít. Vodu z misky přelijte do skleničky či lahve a kdykoliv ji budete pít, představte si energii krystalů, které přitahují lásku. Ta společně s vodou rozzáří vaše žíly, srdce a celou vaši auru. Představte si, že touto energií záříte a jak magnet k vám přitahuje lásku. Elixír také můžete zředit. Stačí přidat několik jeho kapek do pitné vody místo toho, abyste vše vypili okamžitě. Případně můžete dát elixír do vody ve vaně a namazat jím pulzující body na vašem těle. Nebo touto vodou vykropit místo, kde nejčastěji pobýváte. Pokud se rozhodnete pro jiné krystaly, hlavně se ujistěte, že nejsou toxické.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.