12 zlatých rad pro 12 znamení zvěrokruhu. Jak si nejlépe užít letošní náročný podzim?

Před mnohými z nás je náročný podzim. Z pohledu astrologie se situace komplikuje zejména o letošním říjnu, v listopadu a prosinci už můžeme očekávat uvolnění krizových a napjatých situací ve společnosti i v našich soukromých životech. S dobrými radami můžeme projít všemi úskalími a správně využít šance, které nám hvězdné nebe nabízí. Čemu se vyhnout a co naopak neodkládat a řešit? Podívejte se.

Berani

Co je pro ně nejdůležitější?

Pochopit, že oni sami jsou tvůrci svého osudu, že štěstí mají ve svých rukou. Měli by být aktivní a zejména v říjnu pracovat na sobě samých. V listopadu a prosinci budou sklízet plody toho, co zaseli, a mohou si odpočinout na vysněné podzimní dovolené.

Dobré rady

  • Milí Berani, myslete na to, že to, co se vám nepodaří uskutečnit v září a říjnu tohoto roku, budete moci dotáhnout nebo napravit v prvním pololetí roku 2023.
  • Všechny důležité hovory i úřední záležitosti vyřizujte v říjnu.

Býci

Co je pro ně nejdůležitější?

Býci by si měli uvědomit, že všechny své problémy v minulosti zvládli a že nic těžšího už je v tomto roce nečeká. Od konce října se jejich životy začnou postupně vylepšovat. Odpadnou stresové a krizové situace a alespoň něco se vrátí do starých kolejí. Uvědomí si, že nad nepřízní osudu dokázali zvítězit.

Dobré rady

  • Měli byste se řídit vlastním rozumem a být přizpůsobiví ke změnám, které s sebou nese doba.
  • Měli byste se také zaměřit na jiné hodnoty, než jsou ty materiální. Zjistíte tak, že svět má vícero barev a tónů, ze kterých můžete nepřetržitě čerpat životní sílu.
  • Příroda vám prospěje v každém případě a v každé podobě.

Blíženci

Co je pro ně nejdůležitější?

Všichni Blíženci by měli pochopit, že štěstí, které je občas provází při jejich drobných přešlapech nebo nevěrách, o tomto podzimu nemusí tak úplně fungovat. Kolem 19. listopadu by měli být pozorní ve své práci a určitě zbytečně nevyvolávat žádné konflikty se svými nadřízenými.

Dobré rady

  • Věnujte se svému zdraví, správné životosprávě, začněte cvičit a posilovat svoje plíce pohybem v podzimní přírodě.
  • Skvělé období, kdy budete moci cestovat, úspěšně skládat zkoušky, vyniknout ve své práci, je pro vás konec listopadu a první polovina prosince. Síla vůle, promyšlenost a systematičnost vás budou provázet po celé toto období.

Raci

Co je pro ně nejdůležitější?

Raci moc dobře vědí, že rodina je jejich největší poklad, ale v tomto podzimním období si to uvědomí ještě naléhavěji. Budou chtít v rodinném kruhu trávit více času než dosud. Budou se věnovat svým dětem, jejich vzdělávání a rozšiřování jejich vědomostí.

Dobré rady

  • Kolem poloviny října a 19. listopadu se nepropadejte do lítostivých stavů, nelitujte se. Se svými blízkými komunikujte o svých trápeních.
  • Od 28. října do konce tohoto roku využijte návratu planety štěstí Jupitera do spřízněného znamení Ryb. Nabídne vám příležitosti k nabývání nových informací a poznatků, jež můžete zúročit ve své práci nebo studiu.
  • Věnujte se svým dětem, společně tvořte vaši rodinnou budoucnost.

Lvi

Co je pro ně nejdůležitější?

Koncem října se planeta štěstí Jupiter přesouvá ze spřízněného znamení Berana do znamení Ryb. Pro Lvy to znamená, že mnoho potenciálních průšvihů jim hvězdné nebe nějak pomohlo ututlat. Pokud se však Lvi v minulosti v něčem nezachovali čestně, je možné, že právě v listopadu a prosinci je může dostihnout vyšší spravedlnost. Je to malé varování, aby v příštím roce, který bude pro všechny Lvy zejména ve své první polovině velmi příznivý, si své skutky hlídali a nedopustili se ničeho, co by je v dalších letech mohlo vytrestat. Přízně hvězd mají využít pro blaho své i druhých.

Dobré rady

  • Chovejte se čestně a poctivě, jste královské znamení, podvody a faleš ze své podstaty nesnášíte.
  • Cestujte, objevujte nové kraje, osvojujte si nové poznatky. Vše v budoucnosti zužitkujete.
  • Snažte se porozumět souvislosti dějů, které probíhají kolem vás, možná pochopíte něco, co vás může proměnit, dovést k vyšší odolnosti a moudrosti.

Panny

Co je pro ně nejdůležitější?

Panny by měly více dbát o své zdraví, dodržovat duševní hygienu a snažit se ve svých partnerských i pracovních vztazích komunikovat jasně a bez postranních úmyslů. Všechny falešné tóny, lži, polopravdy by se jim nemusely vyplatit a k jejich psychické pohodě také nepřispějí.

Dobré rady

  • K vyřizování všech úředních a pracovních záležitostí byste si měli vybrat říjen, v tomto čase se na vás usměje štěstí i ve vašich financích.
  • Koncem října se můžete ještě vydat na kratší cesty, užít si prodloužených víkendů, nejlépe ve společnosti svých drahých poloviček.
  • Listopad bude pro vás měsícem domácích záležitostí. Mohla by vám udělat radost i nějaká velká rodinná oslava.

Váhy

Co je pro nejdůležitější?

Umět využít přízně hvězdného nebe. Nenechat si pod rukama proklouznout příležitosti k osobnímu růstu, které v tomto období budou přicházet. Koncem října by Váhy narozené v posledním dekanu znamení měly zapracovat na své fyzické kondici a zdraví. Výsledky se dostaví víc než dobré.

Dobré rady

  • Myslete na sebe i své partnery, zkuste najít hranici, kde končí váš osobní prostor a začíná sféra vašeho partnera.
  • Pokud toužíte po podzimním cestování, vydejte se za dobrodružstvím do konce října.
  • Vstup do manželství plánujte také do konce října.

Štíři

Co je pro ně nejdůležitější?

Nenechat se zlomit, nahlodat problémy, překážkami, které s sebou nese doba a postihují všechna znamení zvěrokruhu. Hvězdné nebe Štírům nadělilo výdrž, organizační talent, důvtip i schopnost skvělé regenerace, se kterými všechny nástrahy tohoto podzimu mohou výborně zvládnout.

Dobré rady

  • Pozor na energii bobřího úplňku ve znamení Býka, který nastane 8. listopadu a který do vašich partnerských vztahů může vnést napětí. Se svou drahou polovičkou se můžete pohádat i kvůli penězům. Zachovejte klid a rozvahu, vše řešte s chladnou hlavou.
  • Pracujte na vylepšování svého zdraví a fyzické kondice.

Střelci

Co je pro ně nejdůležitější?

Nic nelámat přes koleno, vyčkat na příhodnější okamžiky, které pro ně nastanou od druhé poloviny listopadu do poloviny prosince. V tomto období Střelci mohou velmi zapracovat i na svém sebevědomí, vizáži a zdraví.

Dobré rady

  • Ve svých partnerských vztazích se vyhýbejte hádkám, rozepřím, ale i nevěrám zejména kolem poloviny října a 19. listopadu.
  • Zkuste využít energii bobřího úplňku ve znamení Býka, který nastane 8. listopadu, ke svému prospěchu. Může vám dodat stabilitu a vyrovnanost zejména ve vaší práci a finančních záležitostech.
  • Za úplňku 8. listopadu si chraňte krční páteř a hlasivky. Dávejte si pozor i na nachlazení.

Kozorozi

Co  je pro ně nejdůležitější?

Nebýt sám, hledat radost a povzbuzení mezi svými přáteli. Ti mohou pomoci i cennou radou. Finanční problémy by se Kozorohům mělo podařit dořešit během října, v listopadu a prosinci by si mohli dopřát i něco navíc.

Dobré rady

  • Kolem 8. listopadu můžete získat pocit stability a vyrovnanosti. Budete mít čas si uvědomit, co je pro vás v životě důležité, zbavit se nevhodných vzorců chování.
  • Můžete se vrhnout do navazování nových přátelských vztahů. Je šance, že najdete i ideálního životního partnera.
  • Dávejte si pozor na nachlazení, protahujte krční páteř a nekřičte.

Vodnáři

Co je pro ně nejdůležitější?

Pochopit, že všechna protivenství, kterým mohou být vystaveni, jim hvězdné nebe posílá k jejich štěstí. Ne nadarmo se říká: „Co tě nezabije, to tě posílí.“

Dobré rady:

  • Vodnáři, myslete na svou kariéru a seberealizaci a také poznávejte nové věci i lidi, učte se něčemu novému. Snažte se nepodléhat plačtivým náladám a sebelítosti.
  • Udělejte si čas jen pro sebe, ale nezapomínejte ani komunikovat s ostatními. Jen pozor, ať někomu neublížíte ostrým nebo nevhodným slovem.
  • V prosinci si chraňte plíce a průdušky. Pozor na nachlazení, chřipku a těžkou manuální práci.

Ryby

Co je pro ně nejdůležitější?

Pochopení společenských dějů a událostí. Ryby mohou být vyzývány k činům s duchovním přesahem v zájmu všech. V žádném případě by neměly propadat pohodlnosti či lenosti, mohly by totiž promeškat příležitosti, které osud dvakrát nenabízí.

Dobré rady:

  • Nepromarněte příležitosti, které vám osud nabídne v listopadu a prosinci.
  • Kolem 8. listopadu můžete ve svém životě získat pocit stability a vyrovnanosti. Uvědomíte si, co je pro vás v životě důležité, opustíte staré vzorce chování, které vám škodily.
  • V říjnu využijte ještě přízně hvězd v oblasti vašich peněz. Zkuste si požádat o zvýšení svého platu.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.