Velký horoskop na listopad: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, který začíná Dušičkami, a v němž se podzim naplno hlásí ke svému slovu? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na listopad 2022.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Listopad pro vás bude velice zajímavým a také velmi příznivým měsícem. Hned na jeho začátku vás čekají nové události, které jsou však zahalené tajemstvím. Budete mít hodně práce, což vám přinese určitou beznaděj, protože už potřebujete odpočinek. V druhé půlce měsíce se objeví nová práce nebo pracovní nabídka a přinese změny. Koncem měsíce se vám splní sen a odjedete si odpočinout na krátkou cestu.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Berana.

Býk

Překážky začnete překonávat hned zkraje měsíce, ale budou to překážky překonatelné. Pak můžete dostat novou nabídku práce, ale ta se nerozeběhne hned, ale až koncem měsíce. Což vám nebude vadit, budete o tom aspoň uvažovat a zvažovat možnosti. Na konci měsíce vás zaplaví vlna lásky.

Přečtěte si podrobný horoskop listopad pro Býka.

Blíženci

Úřední záležitosti budete řešit celý začátek podzimního měsíce a budete z toho hodně unaveni. Partner vám však pomůže a uvědomíte si, jak je do vás stále zamilovaný, navíc vám i své city vyjádří. Koncem měsíce budete stále prožívat lásku, ale také žárlivost, která je však iluzorní, což znamená neopodstatněná.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Blížence.

Rak

V partnerství si prožijete krizi, protože váš partner je žárlivý a majetnický a vy už delší dobu zažíváte stres z toho, co ho zase napadne a kvůli čemu bude nadávat. Budete opravdu přemýšlet o tom, že ho opustíte, ale kamarádka vám poradí, abyste si na to dali čas. A to je správně, nechte si čas na rozmyšlenou a udělejte to, až to budete opravdu cítit.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Raka.

Lev

Vaše pocity osamocení se budou tento měsíc pohybovat jak na sinusoidě. Chvilku vám to bude vyhovovat a následně pocítíte propad. Je nutné pracovat na vnitřní rovnováze, protože pokud se vnitřně uklidníte a přestanete být urputní, vše se podaří tak, jak si přejete. Zato v práci budete excelovat a dostanete pochvalu a následně můžete být povýšeni. Zasloužíte si to za vaši pracovitost.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Lva.

Panna

Začátkem listopadu nebudete řešit vůbec nic, a to ani záležitosti týkající se nějakého odloučení, prostě se vám nebude do ničeho chtít. Jenže v druhé půlce měsíce se můžete s někým pohádat, což vám přinese beznaděj, deprese a nebudete to chtít řešit. Vše se bude týkat lásky a vztahu. Koncem měsíce o všem budete hodně přemýšlet a něco vás uklidní, pak přijde velká změna, zamilování, láska a nový vztah.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Pannu.

Váhy

Pokud máte nějaký paralelní vztah, tak si tento měsíc dejte pozor, mohlo by dojít k prozrazení. Váš milenec se totiž může rozhodnout opustit svůj vztah a zůstat s vámi, ale vy nejste rozhodnutí udělat to samé, a tak se dostanete do prekérní situace. Nic neřešte, nechte to, vyřeší se to samo.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Váhy.

Štír

Začátkem listopadu budete rekapitulovat a uzavírat určité věci v životě. Jakmile je uzavřete, tak přijdou nové začátky. Budete řešit i nějaké záležitosti týkající se banky nebo jiných institucí. Čeká vás finanční jistota díky nějakému muži. V druhé půlce měsíce se budete posouvat a rozhodovat, kterou cestou půjdete. Konec měsíce je pro vás nadějný a plný radosti a nové úžasné práce.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Štíra.

Střelec

Ve finanční sféře máte delší dobu problémy nebo spíše jste jednou nahoře a jednou dole, žádné jistoty. Nevíte, zda si někde nepůjčit peníze nebo jak to zvládnete. Svěřte se s tím partnerovi, uvidíte, že společně celou situaci zvládnete. V práci budete plnit jeden úkol za druhým, možná by bylo dobré požádat o zvýšení platu.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Střelce.

Kozoroh

Začátkem listopadu vás čeká jedna schůzka za druhou. Jedna bude plná naděje a radosti, další zase plná beznaděje. Bude se to střídat. Můžete zažít i nějaký konflikt, který se týká minulosti, a díky tomu tu minulost prostě uzavřete. Pak budete potřebovat odpočinek a ten si dopřejete koncem měsíce. Na jeho úplném konci budete mít radost ze svých finančních jistot.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Kozoroha.

Vodnář

V práci vám přijde, že vás někdo pomlouvá nebo má před vámi nějaké tajemství. Kolegové budou prostě reagovat jinak, než reagovali dříve. Což neznamená, že to je spojeno s vámi, nesmíte být vztahovační. Tento měsíc nic neinvestujte a ani nikomu nic nepůjčujte, hrozí ztráty.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Vodnáře.

Ryby

Máte před sebou náročný měsíc plný práce a dohadů, který vás totálně vyčerpá. Budete hodně unaveni, ale dostanete nabídku od přátel přijet k nim na chalupu nebo odjet na prodloužený víkend. Určitě to podnikněte, zjistíte, že vám to dá nový rozhled a také se s někým seznámíte.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Ryby.