Velká věštba na listopad pro Raky: Hodně věcí se vyřeší, ale pozor na přepracování

Co čeká Raky v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám vychází z tarotových karet Král disků, což je krásná karta, která slibuje, že se hodně věcí vyřeší, může se vám vylepšit zdravotní i finanční stránka a zlepšit by se mohly i některé vztahy, u nichž to dříve bylo, alespoň z vašeho pohledu, nepředstavitelné.

Co říkají mariášové karty?

Během první listopadové dekády se můžete setkat se závistí někoho ze svého okolí, podle něhož se máte příliš dobře. Nebude to mít ale dlouhého trvání, vše by mělo pominout ještě během této dekády. Příznivé a šťastné bude toto období z hlediska partnerských vztahů.

Druhá dekáda uteče, ani nebudete vědět jak. Budete mít spoustu práce a všeho, co musíte zařídit a naplánovat. Naštěstí budete mít kolem sebe lidi, kteří vám přejí a kteří vám mohou pomoci s různými věcmi. Mohli byste v sobě objevit i umělecké sklony a pravděpodobně se budete chtít naučit něco nového, co třeba zúročíte ve své domácnosti.

Ve třetí dekádě si hlídejte své zdraví a svůj dům. Čekají vás nějaké výdaje, a hlavně hodně práce, takže budete přetažení a mohla by vás skolit nějaká viróza.

Očišťující a žehnající sprej pro váš dům

Připravte si odvar ze šalvěje, levandule a plátků růží. Tímto roztokem naplňte láhev s rozprašovačem. Ideální je připravit si tuto směs během úplňku. Pokud nechcete připravovat odvar, můžete použít éterické oleje. V tom případě místo vaření bylin do lahvičky s vodou dejte kolem pěti kapek oleje šalvěje, levandule a růže nebo růžové vody.

Láhev postavte před sebe a v dlani zahřejte krystalky duhového fluoritu a špetku soli. Duhový fluorit, ve kterém se odráží všechny barvy duhy, v sobě drží sílu blahobytu, moudrosti, očištění od negací a mnoho dalšího. Představte si svůj dům tak, jak chcete, aby vypadal. Kameny pak dejte do láhve s rozprašovačem a představte si, jak se rozsvítila zevnitř mystickým jasem. Přidejte špetku soli, coby duchovní očišťující prostředek, a láhev zavřete a protřepte. Kdykoliv budete potřebovat, postříkejte celý dům tímto roztokem, abyste rozptýlili do prostoru čistotu, pohodu, požehnání, hojnost a klid. Když budete tuto činnost vykonávat, představujte si, že každý kout je čistý a všude je jiskřící magická energie.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.