Velká věštba na listopad pro Ryby: Užijete si bohémský život a možná i flirt

Co čeká Ryby v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže holí, které předpovídá, že se budete učit nové věci a budete potřebovat odhalovat nové věci, ale zároveň budete mít potřebu udržet si svou nezávislost a svobodu. Probudíte v sobě bohémskou duši, a tak vás mohou lákat různé vernisáže a výstavy a budete chtít chodit mezi lidi, kteří mají zajímavé a neotřelé názory.

Co říkají mariášové karty?

Začátek listopadu bude příznivý pro vaše aktivity a cesty. Karty vám také slibují jistoty, které mohou zařídit lidé, které znáte už delší dobu a pod jejichž ochranou do jisté míry jste. Přinejmenším získáte zajímavé informace a určitou protekci.

Během druhé dekády budete mít možnost zajímavého vztahu, který bude lehce skrývaný a o to pikantnější. Může to být třeba flirt na pracovišti. Ale nemusíte z toho mít strach, nemělo by to skončit odchodem někoho ze zaměstnání nebo jinak zle.

Třetí dekáda slibuje větší citové posílení a velkou radost, kterou vám přinesou vaše děti.

Kámen, který prospěje Rybám v listopadu: Selenit

Selenit je kámen s ohromnou silou. Dokáže z vás vytáhnout veškeré negativní energie ve chvíli, kdy je toho na vás už moc. Stačí, když si jím přejedete od paty až k hlavě a myslíte při tom na to, že selenit do sebe všechny negativní energie nasál a vypustil pryč. Selenit dokáže čistit i ostatní kameny. Pokud tedy máte doma kámen, který vzal do ruky někdo, kdo neměl, stačí, když ho spojíte se selenitem. A když si dáte selenit k polštáři, zajistí vám klidné spaní a ochrání vás před energetickými upíry.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.