Velká věštba na listopad pro Kozorohy: Budete mít velké plány, které nemusí vyjít

Co čeká Kozorohy v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže pentaklů, které se rádo učí, objevuje nové věci a potřebuje přijít všemu na kloub. I vy budete mít potřebu zjišťovat nové informace a učit se nové věci, možná objevíte nový koníček nebo něco, co vás bude bavit a bude pro vás zajímavé. Páže pentaklů potřebuje mít také pevnou půdu pod nohama, má rádo své pohodlí a málokdy se nechá od někoho napálit.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce by mohl být hezký, mohlo by se vám dařit a mohli byste mít velké plány. Koncem první dekády ale přijde něco, co vám vaše plány naruší a vy budete muset trochu improvizovat, přizpůsobit se novým okolnostem a své plány trochu přenastavit. Vše byste ale měli zvládnout.

Během druhé dekády buďte opatrní na starší lidi ve svém okolí, budou potřebovat vaši péči. Možná se také dozvíte něco, co bylo delší dobu skryté. Pravděpodobně vás čekají nějaké návštěvy lékaře. Nemělo by to ale být nic akutního, vše bude preventivní nebo plánované.

Koncem měsíce už byste mohli být víc v klidu, protože budete vědět, že jste v pořádku a všechno jste zvládli. A může vzkvétat nějaký nový cit.

Kámen, který prospěje Kozorohům v listopadu: Larimar

Larimar vám pomůže nalézt vaši spřízněnou duši, získat nadhled a také přitáhnout do vašeho života správné lidi ve správný čas. Jeho magie je dobrá k tomu, aby vám otevřela oči a vy jste dokázali poznat lidi, kteří vás povedou k vašemu skutečnému životnímu cíli.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.