Štír – Měsíční horoskop (listopad 2022)

Štír listopad

Začátkem listopadu budete rekapitulovat a uzavírat určité věci v životě. Jakmile je uzavřete, tak přijdou nové začátky. Budete řešit i nějaké záležitosti týkající se banky nebo jiných institucí. Čeká vás finanční jistota díky nějakému muži. V druhé půlce měsíce se budete posouvat a rozhodovat, kterou cestou půjdete. Konec měsíce je pro vás nadějný a plný radosti a nové úžasné práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Nemám žádné potíže.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Už v prvních dnech měsíce, kdy máte nejvíc sil, vás čekají nadějné schůzky plné lásky. Budete hýřit humorem a šarmem. Něco se vám začne v životě objevovat, může to být nový vztah nebo nějaký obdivovatel. Budete o tom dlouho přemýšlet. Pak přijde zlom a vše se urychlí a stanete se partnerkou na plný úvazek. Koncem měsíce přijdou akce a také konflikty, ale i skvělý sex.

Práce

Nějaký dominantní muž vám na začátku měsíce pomůže v práci a vy budete pracovat s vášní a štěstím. Ještě na začátku měsíce se můžete rozhodovat, dostanete nějaký nápad, ale budete to muset vyřešit jinak, než jste plánovali. Koncem listopadu vás čeká jedno setkání za druhým a opravdu budete mít hojnost práce. Koncem měsíce přijde nová nabídka na práci, kterou možná hned odmítnete.

Peníze

Nový zdroj peněz se objeví hned na začátku měsíce a budete mít peníze celý měsíc, ale na jeho konci o ně můžete náhle přijít.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Reprodukční orgány. Růžová.

Přečtěte si také