Velká věštba na listopad pro Štíry: Budete řešit rodinné i vztahové záležitosti

Co čeká Štíry v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází krásná Císařovna, která ztělesňuje ženský princip. Přestavuje mateřskou lásku a také lásku ženy k muži. Vy tedy v listopadu nejspíš budete hodně řešit věci týkající se vaší rodiny, ženy budou řešit svou ženskost, muži zase to, jak ženy ovlivňují jejich život.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce by měl být vysloveně hezký a flirtovací. Vypadá to na různé citové nabídky všeho druhu. Pro muže se objeví možnost nového vztahu, pro ženy nějaká volba. Nejspíš se ozve někdo z minulosti a ony se budou muset rozhodnout, zda se chtějí vrátit do minulého vztahu nebo zůstat v tom stávajícím.

Ve druhé dekádě už budete víc přemýšlet, co dělat, a řešit praktické záležitosti.

Během třetí listopadové dekády budete muset dořešit nějaké úřední věci a budete se snažit dotáhnout do konce něco, co se táhne už delší dobu, abyste měli v prosinci klid.

Kámen, který pomůže Štírům v listopadu: Onyx

V listopadu bude dobré hlídat si energie, které kolem vás jsou. A v tomto směru by vám mohl pomoci onyx, který chrání proti prokletí.

Když budete mít pocit, že vás někdo uhranul nebo snad i proklel, použijte černý onyx, kadidlo, malé zrcátko a vějíř. Najděte si místo, kde vás nebude nikdo rušit, a nabijte svůj onyx svou energií nebo měsíčním světlem, aby uměl odvracet zlou vůli. Pohodlně se posaďte a onyx položte před sebe. Zaměřte svůj pohled na jeho lesklý, temný povrch a vizualizujte si, jak odráží všechny k němu vyslané zlé vibrace. Onyx s vámi bude během vašeho rituálu, aby vám dodal svoji sílu. On totiž umí držet všechny kletby daleko od vás.

Zapalte kadidlo a umístěte ho mezi sebou a onyxem. Odvraťte zrcadlo od sebe tak, aby se v něm odrážel dým kadidla. Stejně tak, jako dým, bude i zrcadlo odrážet negativní energii. Můžete vzít vějíř a aktivně odhánět dým kadidla daleko od vás. Řekněte: „Odháním všechny zlé energie, ať temnota odejde.“ Dým reprezentuje kletbu a vy ji vracíte tomu, kdo ji vyslal.

Během celé doby trvání rituálu si buďte vědomi přítomnosti černého onyxu a jeho ochranné energie, kterou vyzařuje. Tak, jako se dým nedokáže dotknout a prolnout kámen, protože onyx odhání kletby, tak stejně nemůže negativní energie na vás. Až se připravené kadidlo vypálí, vezměte si svůj onyx i zrcadlo a běžte z tohoto místa s vědomím, že se vám povedlo uniknout od kletby. Noste onyx s sebou, nebo ho umístěte na parapetu vašeho domu do té doby, dokud nebudete bezpečně vědět, že je kletba pryč. Pokud musíte dělat tento rituál v uzavřené místnosti, mějte otevřené okno.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.