Velká věštba na listopad pro Vodnáře: Pokud si budete věřit, čeká vás úspěch

Co čeká Vodnáře v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Kolo osudu, které předpovídá, že by se vám mohlo celkem dařit. Ovšem nebude to zadarmo. Na jedné straně kola je dobrý duch a na druhé straně ten horší, který vás stahuje dolů. Důležité je, abyste si věřili. Pak vám bude štěstěna nakloněna a vy byste mohli vše ustát s velkým úspěchem. Jen se ničeho nebojte.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čeká finanční zahojení, které přijde po nějakém výdaji. Přijdou i nějaké radosti, možná si domů pořídíte něco, z čeho bude mít celá rodina radost. V partnerské oblasti vás čeká velmi zajímavé období, kdy můžete randit ostošest. Vzkvétat budou i přátelské vztahy.

Během druhé dekády se můžete naučit spoustu nových věcí a dozvědět se informace, na kterých byste v budoucnu mohli vydělat.

Někdo ve vašem okolí bude řešit ztrátu zaměstnání nebo nějaké finanční trable a možná bude chtít, abyste mu finančně pomohli. Dobře si to rozmyslete a myslete na to, že se vám peníze nemusí vrátit. Raději se snažte tomu člověku poradit, co by dokázalo jeho situaci změnit.

Kámen, který prospěje Vodnářům v listopadu: Sněžný obsidián

Sněžný obsidián je jemnější forma černého obsidiánu a umí vytáhnout na povrch různé potíže tak, abyste je mohli začít řešit hned, jakmile na to budete připraveni. Pomůže vám skončit chvíle, kdy cítíte negativní vliv zvenčí. A říká se, že umí chránit zdraví a napomáhá při nedostatku zdravého rozumu. Díky sněžnému obsidiánu odhalíte svoji vlastní sílu a energii a tento kámen vám pomůže řídit se podle toho, co je pro vás dobré.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.