Velká věštba na listopad pro Vodnáře: Pokud si budete věřit, čeká vás úspěch

Co čeká Vodnáře v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Kolo osudu, které předpovídá, že by se vám mohlo celkem dařit. Ovšem nebude to zadarmo. Na jedné straně kola je dobrý duch a na druhé straně ten horší, který vás stahuje dolů. Důležité je, abyste si věřili. Pak vám bude štěstěna nakloněna a vy byste mohli vše ustát s velkým úspěchem. Jen se ničeho nebojte.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čeká finanční zahojení, které přijde po nějakém výdaji. Přijdou i nějaké radosti, možná si domů pořídíte něco, z čeho bude mít celá rodina radost. V partnerské oblasti vás čeká velmi zajímavé období, kdy můžete randit ostošest. Vzkvétat budou i přátelské vztahy.

Během druhé dekády se můžete naučit spoustu nových věcí a dozvědět se informace, na kterých byste v budoucnu mohli vydělat.

Někdo ve vašem okolí bude řešit ztrátu zaměstnání nebo nějaké finanční trable a možná bude chtít, abyste mu finančně pomohli. Dobře si to rozmyslete a myslete na to, že se vám peníze nemusí vrátit. Raději se snažte tomu člověku poradit, co by dokázalo jeho situaci změnit.

Kámen, který prospěje Vodnářům v listopadu: Sněžný obsidián

Sněžný obsidián je jemnější forma černého obsidiánu a umí vytáhnout na povrch různé potíže tak, abyste je mohli začít řešit hned, jakmile na to budete připraveni. Pomůže vám skončit chvíle, kdy cítíte negativní vliv zvenčí. A říká se, že umí chránit zdraví a napomáhá při nedostatku zdravého rozumu. Díky sněžnému obsidiánu odhalíte svoji vlastní sílu a energii a tento kámen vám pomůže řídit se podle toho, co je pro vás dobré.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.