Velká věštba na listopad pro Blížence: Víc odpočívejte a dejte pozor na pomluvy

Co čeká Blížence v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Čtyřka mečů, což je karta, která ukazuje klid, který je trochu vynucený. Potřebujete si odpočinout, nabrat síly a získat čas nejméně čtyři týdny, abyste zjistili, jak dál, a zvážili své další kroky, které uděláte.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce čekejte zajímavé jednání kolem vašeho vzdělání, kvalifikace nebo práce. Pravděpodobně do toho budete ještě něco investovat, ale bude to dobrá investice, určitě to nebudou vyhozené peníze.

Ve druhé dekádě může přijít zajímavá nabídka ohledně financí. Pravděpodobně také pomůžete někomu staršímu nebo slabšímu, z čehož budete mít dobrý pocit, který vás bude hřát, a možná se vám to vrátí i jinak.

Ve třetí dekádě si dejte pozor na drobné partnerské rozmíšky, které vzniknou kvůli menším nedorozuměním nebo pomluvám. Vy ale budete mít ještě tento měsíc možnost s tím zatočit a lidem, kteří o vás pomluvy šíří, zavřít ústa.

Vhodný kámen pro Blížence na listopad: Beryl

Právě beryl by vám mohl v listopadu pomoci proti pomluvám. Připravte si beryl a položte ho na voskovaný papír nebo tácek. Dále budete potřebovat jednu černou svíčku, několik špejlí a modelínu, která by měla být trošku větší než kámen.

Nyní nabijte svůj kámen energií s úmyslem, aby dokázal zadržet zlé pomluvy. Zapalte černou svíci. Z modelíny vytvarujte kouli a vizualizujte si přitom osobou, která o vás roznáší klepy. Představte si, jak vypadá zvuk jejího hlasu i chování. Udělejte do koule dírku, která bude dostatečně velká, abyste do ní mohli umístit krystal berylu. Ta díra reprezentuje ústa toho člověka. Pokud jste umělci, můžete vyformovat modelínu tak, aby vypadala jako opravdická ústa, ale není to nezbytně nutné.

Když budete držet modelínu, představte si ústa, která se hýbou a říkají slova, která vám křivdí, a různá lživá obvinění. Vezměte svůj krystal berylu a zatlačte ho do díry, kterou jste z modelíny připravili, a symbolicky odetněte negativní slova tím, že modelínou zcela zakryjete celý kámen. Pak vezměte špejle a jako kdybyste špejlemi zamkli rty k sobě. Když vkládáte každou špejli, řekněte hlasitě jméno člověka, který vám ubližuje, a následující větu: „Tvá slova ztichla a lidi přestali slyšet tvé lži.“

Svůj výtvor nechte na místě, kde nebude nikomu vadit, dokud problém nepřestane. Potom můžete svůj beryl očistit a použít ho pro jiné cíle. Musím vás upozornit, že toto kouzlo neudrží fyzické osoby od mluvení, ale dokáže zmírnit dopad jejich klepů. Brzy přestanou drby roznášet, protože jejich slova nebudou mít význam.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.