Kozoroh – Měsíční horoskop (listopad 2022)

Kozoroh listopad

Začátkem listopadu vás čeká jedna schůzka za druhou. Jedna bude plná naděje a radosti, další zase plná beznaděje. Bude se to střídat. Můžete zažít i nějaký konflikt, který se týká minulosti, a díky tomu tu minulost prostě uzavřete. Pak budete potřebovat odpočinek a ten si dopřejete koncem měsíce. Na jeho úplném konci budete mít radost ze svých finančních jistot.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem přesně tam, kde mám být.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Začátkem měsíce nebudete vztahy vůbec řešit, protože budete pracovat od rána do večera a nic vás nebude zajímat. Pak může přijít nový vztah a velká osudová láska, ale vy se budete rozhodovat, což vám potrvá až do konce měsíce. Budete vědět, že se nesmíte unáhlit. Na konci měsíce přijde úžasný sex a jistota, co chcete.

Práce

První dny budete uzavírat věci z minulosti, ale některé budou stagnovat a vy to úplně nedokážete vyřešit. Což vás hodně unaví, a tak přestanete ty neřešitelné věci řešit. Dokonce se vám splní i nějaký sen, co jste v práci měli. V druhé půlce měsíce vás může zaskočit nová nabídka práce a budete se muset rychle rozhodnout a přinese vám to deprese. V závěru měsíce budete hodně věcí řešit a hodně pracovat.

Peníze

Překonáte počáteční překážky a pak přijde naprostý klid a peníze vůbec nebudete řešit, naopak budete mít naději, že se vše ještě zlepší.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Močový měchýř. Červená.

Přečtěte si také