Velká věštba na listopad pro Býky: Budete se hodně učit a užijete si i lásku

Co čeká Býky v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže holí, které předpovídá, že se budete hodně učit. Budete potřebovat poznávat nové věci, a také se nebudete chtít k ničemu zavazovat. Probudíte v sobě bohémskou duši nebo vás alespoň budou obklopovat lidé, kteří tyto energie vyzařují.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vás hned na začátku měsíce varují před nějakou osobou, která dlouhodobě může proti vám navádět člověka, na kterém vám záleží. Může jít o partnera, kamarádku, někoho z okruhu vašich známých… Vy to zpočátku nemusíte vůbec postřehnout, ale v půlce měsíce to může někde zaskřípat a vy konečně pochopíte, co se v tom člověku dělo a proč byl stále zakaboněný. Pak budete mít možnost si to všechno spolu vyříkat a znovu spojit síly.

Konec měsíce vychází celkem pěkně a vy si vysloveně oddychnete. Radost přijde hlavně v citové oblasti. Pro páry, které jsou spolu delší dobu, přijde období harmonie, ohleduplnosti a vzájemné podpory. Ti, kteří jsou sami, mají možnost navázat perspektivní vztah.

Vhodný kámen pro Býky na listopad: Křišťál

Křišťál je jeden z nejvíce známých kamenů, které lidem pomáhají. Posiluje zejména korunní čakru a dobře spolupracuje se všemi ostatními krystaly. Průzračný křišťál může posílit téměř jakoukoliv myšlenku a dokáže také odstraňovat starou energii. Automaticky se dokáže energeticky přizpůsobit člověku, kterého se dotýká, a díky tomu sedne téměř každému. I vám Býkům, přestože jste zemské znamení.

Své různé rituály, které máte, můžete posílit právě pomocí křišťálu. Položte několik krystalů (nemusí to být jen křišťál) tak, abyste z nich vytvořili řetěz. Křišťál bude posilovat všechny kameny, uprostřed kterých bude umístěný. Ideální je, když krystaly umístíte špičkou k objektu, který chcete posílit. Takto můžete vytvořit například amulet nebo talisman, který pak můžete někomu darovat, nebo s jeho pomocí posílit svou intuici.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.