Velký kariérní horoskop na letošní podzim. Ryby budou mít štěstí, Panny potřebují odpočinek

Co čeká na podzim 2023 jednotlivá znamení zvěrokruhu v pracovním životě a jak se jim bude dařit ve studiu? Podívejte se na váš podrobný kariérní horoskop. Najdete v něm i dobré rady týkající se vašich peněz a případných investic.

Berani – v práci se dostanou z každé šlamastyky

Po celý podzim by se všem Beranům mělo dařit v práci i ve studiu. Vždy jim „za zády“ bude stát nějaký hvězdný dobrodinec, který v pravou chvíli zasáhne a vytáhne je z každé bryndy. Pokud ale očekávají vylepšení své finanční situace, budou muset pořádně zabrat. Zadarmo jim nic do klína nespadne. Mohou se však spolehnout na své přátele, kteří by jim mohli vypomoci cennou radou nebo přímluvou u někoho vlivného. Na nové finanční příležitosti si Berani budou muset počkat do nového roku 2024, který jim bude nadmíru přát i v oblasti peněz.

Býci – mohou si požádat o zvýšení platu

Jestliže jsou Býci ve svém stávajícím zaměstnání nespokojení nebo mají pocit, že nejsou za svoji dřinu adekvátně ohodnoceni, měli by projevit svoji pověstnou trpělivost a vyčkat až do druhé poloviny listopadu, kdy se pro ně otevře prostor k vyjednávání s nadřízenými o zlepšení jejich finančních podmínek a pracovního zařazení. Koncem listopadu se na Býky začne usmívat štěstí a zejména těm, kteří se narodili v poslední dekádě znamení, se výrazně uleví. Je možné, že dostanou i skvělou pracovní nabídku.

Blíženci – pokud vydrží, výrazně si polepší

Od druhé poloviny listopadu by si v práci všichni Blíženci měli dávat pozor na různá nedorozumění, pomluvy nebo nejasnosti. Se svými kolegy i nadřízenými by měli komunikovat otevřeně a bez postranních úmyslů. Nečestná jednání a skutky se jim vrátí jako bumerang. V prosinci se situace na pracovišti sice uklidní, ale Blíženci budou mít stále pocit, že mají práce až nad hlavu. Pokud však vydrží a hory pracovních úkolů zdolají, mohou se ve své kariéře výrazně posunout a v příštím roce povýšit nebo získat lepší finance.

Raci – vyjasní si nedorozumění z minulosti

Nejdůležitější pracovní i studijní záležitosti by Raci měli nechat až na prosinec, kdy by jim práce měla jít pěkně od ruky, snadno a bez komplikací. Během této doby mohou vyřídit i záležitosti, které se v minulosti táhly nebo se jim je nedařilo z různých důvodů dokončit. Ve svém zaměstnání by měli komunikovat se svými kolegy přímo a vyjasnit si všechna případná minulá nedorozumění. Pro jednou by mohli zapomenout na svoji oblíbenou vyhýbací strategii a jednat otevřeně. Úspěch mohou zaznamenat v cizině nebo ve spolupráci se zahraničními firmami.

Lvi – mohou být ve své práci hvězdami

S druhou polovinou listopadu pracovní problémy Lvů začnou pomalu mizet, konečně se zbaví všech komplikací, překážek a jejich kariéra se rozeběhne podle jejich představ. Sklidí vše, co v minulosti zaseli, tzn. jejich poctivá práce a dřina bude odměněna. Zejména v prosinci budou ve své práci hvězdami, ocenění se mohou dočkat i od svých nadřízených.

Panny – mohou si od práce odpočinout

Je možné, že mnohé Panny s koncem října pocítily únavu a zatoužily po odpočinku a ten by si skutečně měly dopřát. Nic zásadního jim v práci neuteče a ony naberou dostatek sil do dalšího pracovního úsilí. V listopadu se jim začne dařit ve studiu, v učení se novým pracovním postupům i při osvojování si nových vědomostí. Budou schopné se lépe dorozumět se svými kolegy i nadřízenými. Na zásadnější kariérní kroky by však měly počkat na přelom roku, kdy budou mít dostatek potřebné energie i rozumu.

Váhy – v práci vše poběží podle plánu

V práci a kariéře se Vahám po celý podzim bude dařit podle plánu. Nic rozhodujícího by nemělo překazit nebo změnit jejich pracovní plány a úsilí. Pozor by si jen měly dávat na menší nedorozumění s kolegy či podřízenými. Zejména kolem 19. listopadu by se Váhy neměly nechat zatáhnout do zbytečných a neplodných diskuzí, dohadování a nicotných sporů na pracovišti. Mohou se však na rozdíl od ostatních znamení spolehnout na dobré a jisté finance.

Štíři – práce jim půjde pěkně od ruky

V pracovní oblasti by Štíři neměli narazit na větší překážky. Naopak práce jim půjde pěkně od ruky. Přesto je v plnění jejich úkolů a povinností může zastihnout fyzická únava a touha vypnout, zejména kolem poloviny listopadu. Nepůjde však o velký výpadek energie, stačí si dopřát pár dnů volna a Štíři se s velkým elánem a kreativitou znovu pustí do pracovní i studijní činnosti. Příznivá doba bude i pro jejich finance, velkým nebo riskantním investicím by se sice měli raději vyhnout, ale jinak mohou očekávat vylepšení svého bankovního konta.

Střelci – budou ve svém oboru excelovat

V pracovní sféře budou pro všechny Střelce nejúspěšnějšími měsíci listopad a prosinec, kdy budou obdařeni vynikajícími mentálními schopnostmi a energií plnit všechny své pracovní i studijní úkoly. Budou mít i dostatek energie a odvahy něco důležitého ve svém přístupu ke kariéře změnit. Pokud pomýšlejí na vylepšení svého bankovního konta, měli by na nějaká zásadní finanční rozhodnutí počkat do prosince a na začátek příštího roku, kdy se dostaví nové nápady a podnikatelské záměry.

Kozorozi – na své nové příležitosti si počkají

S podzimem mohou Kozorozi pociťovat jakýsi útlum nebo nedostatek energie, jako kdyby v letním čase nenabrali dostatek sil. Každopádně v listopadu ještě stihnou zařídit a vykomunikovat mnohé staré záležitosti nebo se přiučit něčemu novému, co jim bude v budoucnu ku prospěchu. Jinak si budou muset počkat až na prosinec, kdy se v jejich kariéře otevřou nové možnosti. Pozor by si ale rozhodně měli dávat na své peníze a do konce listopadu nepodnikat žádné riskantní finanční kroky.

Vodnáři – vylepší si svou finanční situaci

V kariérní oblasti se bude Vodnářům dařit lépe než v jiných životních sférách. Mohou mít nové nápady, které patřičně ocení jejich nadřízení. Snadno a lehce mohou vyřídit mnoho pracovních záležitosti, které jim sužovaly život už delší dobu. V práci mohou narazit i na někoho, nejspíše ženu, která jim výrazně pomůže nebo jen dodá potřebnou energii a elán. Koncem listopadu si vylepší i svou finanční situaci.

Ryby – mohou se spolehnout na neobvyklé štěstí

Zejména od poloviny listopadu do konce roku by Ryby mohly pociťovat hluboké pracovní uspokojení. Najdou nový pracovní elán, rytmus, se kterými budou zdolávat i nemožné. Od konce listopadu by však Ryby měly být opatrnější ve svých finančních záležitostech, rozhodně neuváženě nerozhazovat peníze, nepůjčovat ani neriskovat v neprověřených transakcích. Ve studiu je čeká úspěch, u zkoušek se mohou spolehnout na neobvyklé štěstí.

Jaký bude listopad podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.