Beran – Měsíční horoskop (prosinec 2022)

Beran prosinec

Začátkem prosince dostanete zprávu, která pro vás bude hodně důležitá. Bude od muže, který vám nabídne pomoc v překonání překážek, které vám v poslední době vstupují do života. To vám přinese naději a do dalších dnů se vám uleví. Uzavřete tak ke konci měsíce minulost a začnete se obracet do budoucnosti. Krom jiného bude konec roku plný radosti a lásky. Tudíž celý rok uzavřete v pohodě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Ve svém životě se posunuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Váš partner k vám bude mít v počátcích měsíce majetnické sklony, což vám úplně nebude dělat dobře, ale nijak vás to nerozhodí. Čeká vás totiž rozhodování, jak se v tom vztahu dále budete posouvat. Nakonec se rozhodnete vše odložit a nic neřešit, protože budou svátky a je lepší je prožít v klidu. Na konci roku budete překonávat překážky, které jsou překonatelné.

Práce

Váš kolega - a bude to dominantní muž - vám začátkem měsíce výrazně pomůže a vy si uvědomíte, že vás má opravdu rád. Budete přemýšlet nad tím, co vše musíte do konce roku uzavřít a ukončit, a to vám zabere celý konec měsíce. O svátcích se budete rozhodovat, co v práci dál, a na úplném konci vás čeká velká radost.

Peníze

Své finanční jistoty si uvědomíte na začátku měsíce, ale pak se trochu vzdálíte od reality a peníze budete spíše šetřit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chronické potíže. Šedivá.

Přečtěte si také