Astročlánky

19. listopadu 2022 05:28

redakce Prima Ženy

Velká věštba na prosinec pro Berany: Máte šanci urovnat vztah s partnerem

Co čeká Berany v posledním měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A kdo bude jejich andělem strážným? Přečtěte si předpověď na prosinec, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Poustevník. Tato karta je archetypem moudrosti. Poustevník moudře čerpá ze svého vnitřního světla a životních zkušeností. Vy tedy pravděpodobně v prosinci budete potřebovat mít svůj klid a prostor a z toho důvodu se budete trochu stranit ostatních lidí. Důvodem bude právě to, abyste se dokázali s něčím porovnat, něco si v hlavě promyslet. Možná budete hledat nějaké své vlastní pravdy.

Velmi pozitivní je význam této karty, pokud jde o vzdělávání nebo získávání nových informací. Tak jako poustevníkova lampa osvětluje prostor kolem, tak vy si posvítíte na všechny skryté souvislosti a tajemství.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete mít hodně shonu a cestování. Ve všem ale budete mít nad sebou boží ochranu, takže vše zvládnete na jedničku. Nemusíte se obávat ani největších překážek.

Během druhé dekády byste měli mít možnost udělat si nějakou radost s partnerem nebo urovnat vztah. Možná si užijete hezké rande nebo setkání s lidmi, na kterých vám záleží. Nezapomínejte ani na své přátele.

Čekají vás i nějaké výdaje, důležité ale je, že na ně budete mít dost peněz a všechno byste měli nakonec zvládnout. Konec roku prožijete v klidu a pohodě.

Váš andělský strážce na tento měsíc: Michael

Archanděl Michael hlídá, aby zlo nezavládlo světu. Není lepšího ochránce. Jeho jméno znamená „Ten, kdo je jako Bůh“. Je velmi silný, mám svůj meč a jeho dalším atributem je i váha. Podle ranně křesťanských písařů má pravě Michael vážit duše a hodnotit, kdo si zaslouží vstoupit do ráje.

Michael pomáhá například v beznadějné situaci, umí ji v poslední chvíli změnit. Můžete ho přivolat i tehdy, když potřebujete přejít z jedné životní etapy do druhé a je to pro vás těžký vnitřní proces. Michael vám pomůže s lehkostí přijmout novou situaci a rozjasnit clonu budoucnosti.

Pomůže vám, když máte málo energie nebo je někdo ve vašem okolí nemocný a potřebuje rychlou energetickou pomoc. Nebo když vás chce někdo ošidit, navádět k nepravostem či přimět říkat nepravdy. Michael vám pomůže vyjít ze situace a neušpinit si duši nevhodnými činy.

Je to velký ochránce a pomůže vám, když jste v nebezpečí, které vás paralyzuje. Dá vám sílu pohnout se z místa a poznat, že jste silnější než vaši protivníci.

Jak Michaela přivolat?

Nejlépe je archanděla Michaela volat 12. dne, ve 12 hodin a ideálně i ve 12. měsíci. Tehdy ho můžete poprosit o pomoc a ochranu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.