Mužské kvality podle horoskopu: S kým budete ve vztahu opravdu šťastná?

Horoskopy: Sex a erotika

Každý muž v něčem vyniká, každý je v něčem nejlepší nebo také nejhorší. Při hledání ideálního mužského protějšku vám ve vašem výběru může pomoci horoskop. Jací jsou muži podle svého znamení zvěrokruhu?

Hledáte ideálního partnera? Po světě chodí spousta mužů různých kvalit, stačí jen si správně vybrat. Zjistěte, se kým byste si mohli nejlépe rozumět podle horoskopu.

Akční hrdina Beran

Muž Beran je energický, akční, miluje výzvy a sex. Na druhou stranu se nejedná o žádného záletníka. Když muž Beran miluje, tak naplno a věrně. Své lásce obětuje mnohé a zahrne jí patřičnou pozorností. V posteli se s ním nikdy nudit nebudete a ve vztahu vás bude motivovat ke zdolávání výzev. Na druhou stranu dokáže být občas až příliš netrpělivý a tvrdohlavý.

Baví vás téma vztahů a svateb? Sledujte také ojedinělou dokureality Den jak sen, která vás provede každé pondělí večer na Primě nebo zpětně on-line přípravami jedné originální svatby.

Pohodář i romantik v jednom je Býk

Býk je romantik tělem i duší. Jsou pro něj důležité hodnoty a také majetek. V životě se snaží vydělávat peníze, aby svou rodinu co nejlépe zabezpečil. Občas se muž Býk může projevovat jako flegmatik, ale pokud ho něco naštve, umí se ozvat. Nevýhodou je jeho velká tvrdohlavost, kvůli které se občas se svými partnery dostává do nepříjemných situací.

Vtipný a bystrý je Blíženec

Muž ve znamení Blíženců se vyznačuje vysokou mírou inteligence. Je velice společenský a upovídaný. Blíženec se rád baví, v jeho blízkosti nebude o humor nikdy nouze. Občas vás může překvapit jeho rozdvojenost. Pokud hledáte někoho, s kým budete moci dlouhé hodiny konverzovat na téma „o nesmrtelnosti chrousta“, Blíženec je tím pravým. Nudit se s ním rozhodně nebudete.

Starostlivý i obětavý Rak

Raci patří mezi vodní znamení, která se vyznačují vysokou mírou citů a empatie. Pokud tedy hledáte partnera, který bude citlivý, romantický, pečující a milující, jste na správné adrese. Muž Rak si ale jen tak někoho k sobě nepustí, a tak může zpočátku působit až arogantním dojmem. Je to ale jen jeho obranná slupka, pod jejímž povrchem se skrývá starostlivá a láskyplná duše.

Král salonů i všech večírků Lev

Muž ve znamení Lva je pravým králem salonů. Sebevědomí mu rozhodně nechybí a vedle sebe potřebuje stejně silného a nezávislého partnera. Na druhou stranu pokud Lev miluje, miluje velkoryse a celým svým srdcem. Od své polovičky často potřebuje slyšet chválu a ubezpečování. Často mu trvá delší dobu, než se rozhodne usadit.

Pracant je muž narozený ve znamení Panny

Muži narození ve znamení Panny jsou velice praktičtí a milují pořádek. Dávají důraz na přesnost a často bývají až posedlí svým zdravím, jsou to tak trochu hypochondři. Jejich projevy lásky bývají tišší a na první pohled tolik „nekřičí“. Nenechejte se ale zmást, muž Panna by pro vás udělal první poslední. V lásce je praktický a stabilní. Často se však spíše „nechává sbalit“, než aby sám lovil.

Neodolatelný svůdník Váhy

Muž ve znamení Vah je nekonfliktní a společenský. Má rád humor, a tak o zábavu s ním bude postaráno. Jeho nevýhodou je častá nerozhodnost, kterou však kompenzuje jinými lepšími vlastnostmi. Je to například vynikající vypravěč, ale také posluchač. Vše s ním můžete bez problémů probrat. Většinou nepatří mezi konfliktní typy. Nesnáší křivdu a za svou lásku bojuje. Pokud byste ho však chtěli měnit, můžete narazit. Nerad dělá kompromisy.

Uhrančivý muž Štír

Muž Štír vás uhrane svým pohledem. Je neuvěřitelně vášnivý a skvělý milenec k tomu. V posteli s ním zažijete pravou sexuální explozi. Rád zkouší nové věci a potřebuje, aby s ním jeho protějšek udržel tempo. Je sice upřímný, ale hned tak někomu svou pravou tvář neukáže. Miluje věrně a oddaně. Muži Štíři jsou velice loajální partneři, kteří se za svého partnera budou prát hlava nehlava. Na druhou stranu, pokud zažijí křivdu a zradu, dokážou se proměnit v ty nejchladnější muže zvěrokruhu.

Muž Střelec je dobrodruh a dítě štěstěny

Muž Střelec miluje svobodu a potřebuje svůj prostor proto, aby byl v životě šťastný a spokojený. Je inteligentní, má rád humor a cestování. Od svého protějšku vyžaduje podobné zájmy. Nerad se nudí, má v sobě dobrodružného ducha. Tomuto muži obvykle trvá, než najde svou vyvolenou. Má rád nové výzvy a často je tak trochu přelétavý. Je však také velice optimistický a má neuvěřitelnou životní energii, pokud si vás vybere, bude s vámi chtít vše sdílet.

Ctižádostivý i starostlivý otec Kozoroh

Muži Kozorozi mají v životě velké cíle a kladou na sebe občas až přehnané nároky. Na pracovním poli chtějí dosáhnout významných věcí. Často se tedy musíte smířit s tím, že mají sklony k workoholismu. Na druhou stranu se jedná o milující a věrné partnery, kteří by pro svou rodinu udělali vše. Nepatří mezi nejromantičtější znamení a ve svých citových projevech jsou chladnější, ale s dostatečnou trpělivostí v nich postupně objevíte ty nejlepší charakterové vlastnosti.

Přátelský muž Vodnář

Muž Vodnář je inteligentní a charismatický. Dává přednost logice a je velice společenský i zábavný. U svého protějšku hledá porozumění na duševním poli. Vodnáři milují volnost a svobodu. Nepatří mezi nejvášnivější znamení, ale kompenzují to upřímným a svobodným citem. Jako partneři jsou zároveň těmi nejlepšími přáteli, na které se můžete vždy spolehnout.

Obětavé a soucitné Ryby

Muž narozený ve znamení Ryb je velice citlivý, obětavý a soucitný. Dokáže číst z vaší tváře i ty nejskrytější myšlenky, pozná, když vás něco trápí. Umí být velice vnímavým a empatickým partnerem. Miluje oddaně, věrně a pro svou lásku je schopen i leccos obětovat. Občas mívá problém se sebejistotou a v takovém případě se může rychle změnit v intrikujícího partnera, který nehraje tak úplně čistou hru. Může se uzavírat do sebe, a to často způsobuje problémy v komunikaci.

Zdroj: Autorský článek a Sakoian, F. - Acker, L. S.: Velká učebnice astrologie, Fontána 2003.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.