Blíženci – Měsíční horoskop (říjen 2022)

Blíženci říjen

Máte v sobě pohřbené strachy ze vztahů. Tolik vám bylo v minulosti ublíženo, že jste vyděšeni z každého náznaku větší intimity a toho, že byste ztratili kontrolu a zamilovali se. Jenže na druhou stranu po tom šíleně toužíte, a tak je to vše kontraproduktivní. Musíte začít pracovat se svým strachem, protože můžete někoho potkat, ale pokud se budete bát, tak ho odradíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Všichni mi pomáhají.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Na začátku měsíce se začnete vracet k něčemu z minulosti a budete si to hodně promýšlet a rozhodovat se, zda vám ta velká změna stojí za to začínat znovu. Budete se bát, že se beznadějně zamilujete. Pak se stabilizujete a splní se vám sen. Přijde nový krásný vztah. Váš partner se bláznivě zamiluje. Vše bude zalito nadějí a optimismem. Koncem roku můžete řešit i dalšího muže, který se ozve.

Práce

V práci se můžete na začátku měsíce stěhovat nebo zažít nějaké změny. Nejspíš zažijete víc akcí a setkání, také se můžete někam posunout. Poté dostanete novou nabídku práce a budete překonávat překážky s tím spojené. Uzavřete tak jednu kapitolu svého pracovního života. Pak náhle něco ukončíte, protože to už budete muset vyřešit. Koncem roku se ocitnete zase na křižovatce.

Peníze

Peníze vás tento měsíc nebudou vůbec zajímat, protože budete mít úplně jiné starosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže. Bílá.

Přečtěte si také