Velký podzimní horoskop – Blíženci: Mohou se jim vyplnit jejich sny a přání

Na Blížence čeká úspěšný podzim. Dařit by se jim mělo v práci, ve studiu i v lásce. Měli by si ale dávat pozor na své pověstné sklony k přelétavosti a hlavně k nevěrám. Tentokrát by se jim jejich malé úlety nemusely vyplatit.

Blíženci mohou prožít velmi příjemný a úspěšný podzim. Mohou se zamilovat nebo si vylepšit své stávající partnerské vztahy. Mělo by se jim dařit ve všech úředních a pracovních záležitostech, zejména konec září a první polovina října bude pro ně více než příznivá. Kritická období však mohou prožít kolem 12. října a 19. listopadu, kdy mohou být nervózní, reagovat chaoticky, zmateně. Měli by se obloukem vyhýbat veškerému nečestnému jednání. Podvody, klamy a nevěry, zejména s nejlepším přítelem či přítelkyní svého partnera, by se jim do budoucnosti nemusely vyplatit.

Blíženci a láska

Koncem září planeta lásky Venuše vstupuje do spřízněného vzdušného znamení Vah a Blížencům nabídne mnoho milostných příležitostí. Jejich podzimní dny, ale hlavně noci, budou nabité sexuálním jiskřením a žádostivostí. Dokonce i ti Blíženci, kteří již nedoufali, že by se ještě mohli tak bláznivě zamilovat, budou zaskočeni přívalem svých milostných citů. Náruče lásky si mohou užívat až do poloviny listopadu.

Blíženci a práce

Od druhé poloviny října by si všichni Blíženci v práci měli dávat pozor na různá nedorozumění, pomluvy nebo nejasnosti. Se svými kolegy i nadřízenými by měli komunikovat otevřeně a bez postranních úmyslů. Nečestná jednání a skutky budou mít tendenci se jim vrátit jako bumerang. V listopadu se situace na pracovišti již uklidní.

Blíženci a zdraví

Nejohroženějším obdobím pro Blížence z hlediska jejich zdraví bude polovina října a polovina listopadu, kdy nebudou v úplné duševní pohodě a mohou být nemile zaskočeni nějakým psychosomatickým onemocněním. Možná by se v těchto dnech měli více držet v teple svého domova, aby zbytečně neprochladli a neoslabili tak svůj organismus.

Co je pro Blížence nejdůležitější?

Všichni Blíženci by měli pochopit, že štěstí, které je občas provází při jejich drobných přešlapech nebo nevěrách, o tomto podzimu nemusí tak úplně fungovat.

V čem se na ně usměje štěstí?

V navazování nových přátelství, v úspěchu ve společnosti. V září a první polovině října se mohou plnit i jejich sny a přání.

Dobré rady

  • Věnujte se svému zdraví, správné životosprávě, začněte cvičit a posilovat svoje plíce pohybem v podzimní přírodě.
  • Skvělé období, kdy budete moci cestovat, úspěšně skládat zkoušky, vyniknout ve své práci, je pro vás konec listopadu a první polovina prosince. Síla vůle, promyšlenost a systematičnost vás budou provázet po celé toto období.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska nevěra práce Venuše Blíženci podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.