Velký podzimní horoskop – Blíženci: Mohou se jim vyplnit jejich sny a přání

Na Blížence čeká úspěšný podzim. Dařit by se jim mělo v práci, ve studiu i v lásce. Měli by si ale dávat pozor na své pověstné sklony k přelétavosti a hlavně k nevěrám. Tentokrát by se jim jejich malé úlety nemusely vyplatit.

Blíženci mohou prožít velmi příjemný a úspěšný podzim. Mohou se zamilovat nebo si vylepšit své stávající partnerské vztahy. Mělo by se jim dařit ve všech úředních a pracovních záležitostech, zejména konec září a první polovina října bude pro ně více než příznivá. Kritická období však mohou prožít kolem 12. října a 19. listopadu, kdy mohou být nervózní, reagovat chaoticky, zmateně. Měli by se obloukem vyhýbat veškerému nečestnému jednání. Podvody, klamy a nevěry, zejména s nejlepším přítelem či přítelkyní svého partnera, by se jim do budoucnosti nemusely vyplatit.

Blíženci a láska

Koncem září planeta lásky Venuše vstupuje do spřízněného vzdušného znamení Vah a Blížencům nabídne mnoho milostných příležitostí. Jejich podzimní dny, ale hlavně noci, budou nabité sexuálním jiskřením a žádostivostí. Dokonce i ti Blíženci, kteří již nedoufali, že by se ještě mohli tak bláznivě zamilovat, budou zaskočeni přívalem svých milostných citů. Náruče lásky si mohou užívat až do poloviny listopadu.

Blíženci a práce

Od druhé poloviny října by si všichni Blíženci v práci měli dávat pozor na různá nedorozumění, pomluvy nebo nejasnosti. Se svými kolegy i nadřízenými by měli komunikovat otevřeně a bez postranních úmyslů. Nečestná jednání a skutky budou mít tendenci se jim vrátit jako bumerang. V listopadu se situace na pracovišti již uklidní.

Blíženci a zdraví

Nejohroženějším obdobím pro Blížence z hlediska jejich zdraví bude polovina října a polovina listopadu, kdy nebudou v úplné duševní pohodě a mohou být nemile zaskočeni nějakým psychosomatickým onemocněním. Možná by se v těchto dnech měli více držet v teple svého domova, aby zbytečně neprochladli a neoslabili tak svůj organismus.

Co je pro Blížence nejdůležitější?

Všichni Blíženci by měli pochopit, že štěstí, které je občas provází při jejich drobných přešlapech nebo nevěrách, o tomto podzimu nemusí tak úplně fungovat.

V čem se na ně usměje štěstí?

V navazování nových přátelství, v úspěchu ve společnosti. V září a první polovině října se mohou plnit i jejich sny a přání.

Dobré rady

  • Věnujte se svému zdraví, správné životosprávě, začněte cvičit a posilovat svoje plíce pohybem v podzimní přírodě.
  • Skvělé období, kdy budete moci cestovat, úspěšně skládat zkoušky, vyniknout ve své práci, je pro vás konec listopadu a první polovina prosince. Síla vůle, promyšlenost a systematičnost vás budou provázet po celé toto období.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska nevěra práce Venuše Blíženci podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.