Blíženci – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Blíženci srpen

Už od začátku měsíce budete v partnerství řešit hádky kvůli žárlivosti. Budete totiž chtít na pár dní odjet s kamarádkami na krátkou dovolenou. Jenže partnerovi to jako pokaždé bude vadit. Možná byste mu to měli říct o něco dříve než pár dní před odjezdem. Nakonec to urovnáte, ale ty hádky jsou někdy zbytečné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Můj vnitřní svět se promítá do toho vnějšího.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Váš partner žárlí a vám to bude vadit, protože si na to už delší dobu nemůžete zvyknout. Vše se však brzo uklidní a vy budete mít pocit, že to je jen dočasná záležitost, což tak úplně nebude pravda. Na konci měsíce vás čekají zprávy a nějaké rozhodování, které přinese nový začátek mezi vámi.

Práce

V poslední době vás práce nebavila, ale v srpnu práci začnete zase milovat a budete si to užívat. Najdete si, co vás na práci baví, a to budete realizovat. Pak můžete dokonce i něco odmítnout nebo z nějakého projektu odejít. Možná začnete přemýšlet o něčem novém. Ke konci měsíce si uvědomíte, co opravdu chcete.

Peníze

Už delší dobu vám chybí peníze a v srpnu to bude bohužel už dost zřetelně znát, jelikož budete potřebovat peníze na dovolenou. Šetřete, peníze budete mít spíš až na podzim.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nosohltan. Fialová.

Přečtěte si také