Astročlánky

22. července 2022 05:29

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Blížence: Čeká vás velmi šťastný a přelomový měsíc

Co čeká Blížence v osmém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Královna mečů, která ukazuje, že se ve vašem okolí vyskytne žena, která má ostřejší jazyk a potřebuje společnost. Není zlá ani hloupá a může vám pomoci. Ve vztazích ukazuje tato karta pozvolné sbližování, což je někdy lepší, než když se do něčeho vrhnete po hlavě.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čekají úřední záležitosti a výdaje. Obojí byste měli velmi dobře zvládnout. Čeká vás i nějaká velká cesta ve společnosti dalších lidí, kterou byste si mohli mimořádně užít. Celkově by měl pro vás být srpen velmi šťastný a přelomový. Užívejte si ho.

Koncem měsíce přijde zpráva, která vám pomůže uvědomit si, že ať se děje cokoli, vy máte své jistoty. Hodně věcí si totiž během srpna dokážete urovnat.

Letní bylinky a květiny pro Blížence

Ideální bylinkou pro vás je ibišek. Vaše oči potěší krásnou barvou, ale také vás otevře lásce a nevšedním zkušenostem. Čaj s ibiškem posiluje životní síly a dodává odvahu. Obsahuje také hodně vitamínu C a antioxidanty. Po letní grilovačce se určitě bude hodit.

Z květin se obklopte měsíčkem, protože vám vždycky přinese dobrou náladu. Jeho květy se otevírají slunci a vám pomůže otevřít se pozitivním citům.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.