Letní čarování: Jak zahnat žárlivost, chránit před hloupostí nebo si plnit přání

TÉMA: Měsíční kouzlo květen

Letní kouzla pro všechna znamení zvěrokruhu. Jak podle lidové magie zahnat žárlivost, vyhnout se pomluvám, chránit dům před zloději a požárem nebo si splnit skrytá přání? Kdybyste snad potřebovali kouzlo, které je určené jinému znamení, neváhejte a použijte právě to, které vám sedí nejvíce.

Všechna kouzla pro vás připravila kartářka a vědma Helen Stanku.

Magie na dovolenou pro Berany

Až pojedete na dovolenou s partnerem a objeví se žárlivost, zkuste ji zahnat pomocí kouzla. Připravte si dvě zelené svíčky, kadidelnici a posvěcenou křídu. Nejdřív zapalte jednu svíčku, zapalte kadidelnici, vhoďte do ní hřebíček a pak zapalte druhou svíčku. Pak stačí, když do pentagramu namalovaného křídou dáte věc člověka, u kterého chcete, aby nežárlil, nebo na lístek napište „Nežárli!“

Magie na dovolenou pro Býky

Červenec je dobou dovolených a nebude vůbec od věci chránit během té doby své obydlí před zloději. Připravte si kadidelnici nebo vezměte starý hrnec, vysypte ho pískem nebo solí, použijte uhlík do vodní dýmky a na ten položte sušenou kopřivu, sušený strouhaný křen a můžete přidat ještě černé koření. Tím vším to nechte doma pěkně vyudit. A kdybyste se chtěli ještě pojistit proti nenávisti, přidejte i březovou kůru a šalvěj.

Magie na dovolenou pro Blížence

Zkuste kouzlo, které vás na cestách ochrání před hloupostí. Důležité je dělat ho vždy ve středu během soumraku. Připravte si kadidelnici a dvě větší tmavě žluté a dvě menší světle žluté svíce. Nejdřív zapalte dvě větší svíce a do kadidelnice dejte majoránku, puškvorec, anýz a maličkou špetku zmijí kůže. Zapalte směs v kadidelnici a i obě menší svíce a nechte dým z kadidelnice, aby prostoupil celou místnost. Pak sfoukněte všechny svíčky a uhaste i směs v kadidelnici.

Magie na dovolenou pro Raky

Pokud máte namířeno k moři a půjdete po pláži, třeba objevíte kamínek, který má v sobě dírku. Právě takový vám může přinést štěstí, pokud ho budete umět správně použít. Hledáte-li lásku, zkuste k němu najít klacík (ideálně také prosolený mořem). Prostrčte ho kamínkem a při přílivu během nejvyšší vlny, což bývá sedmá až devátá, ho hoďte do moře. To už se postará o to, aby se vaše přání splnilo.

Magie na dovolenou pro Lvy

Lvi se rádi občas blýsknou, což může u ostatních vzbuzovat závist. Pokud se proti ní chcete nějak bránit, zkuste kouzlo, na které potřebujete oranžovou stuhu. Udělejte na ní šest uzlů, dva z jedné strany, dva uprostřed a dva na konci. Stuhu protáhněte kouřem z třezalky a noste ji uvázanou na levé noze. Toto kouzlo můžete dělat kterýkoli den kromě úterý a soboty a uvidíte, co vám přinese.

Magie na dovolenou pro Panny

Abyste se během dovolené vyhnuli různým pomluvám, které se mohou objevit třeba v práci v době vaší nepřítomnosti, zkuste jedno staré kouzlo. Postavte vedle sebe pět svící, dvě bílé z vnější strany, mezi ně dvě zelené a doprostřed jednu růžovou. Pod růžovou svíci umístěte nakreslený pentagram a na ten položte kámen chryzolit, stačí malý úlomek. A řekněte: „Jazyku slizký, ošklivý, škaredý, odporný, ty mi nemůžeš ublížit. Ani mému jménu, ani mým plánům. A nikdo nebude rozhodovat o tom, co si o mně druzí lidé budou myslet.“ Chryzolit je asi za 22 dnů dobré umýt studenou čistou vodou a nechat ho nabít na měsíčním světle a pak i na slunečním. Pak tento rituál můžete zopakovat.

Magie na dovolenou pro Váhy

Pokud budete u moře na písečné pláži, udělejte si v písku kruh o průměru asi 30 cm a do něj nakreslete (prstem nebo ideálně klacíkem, který vyplavilo moře) symbol toho, co byste chtěli, aby se vám splnilo. Nebo použijte některou z run. A pokud vám to následující vlna celé spláchne do moře, znamená to, že Neptun přijal vaši objednávku a vaše přání by se mělo splnit.

Magie na dovolenou pro Štíry

Když vás přepadne třeba na dovolené melancholie a smutné  myšlenky, pořiďte si jasně modrou stuhu. Během bezhvězdné půlnoci dejte do vhodné misky rozžhavené uhlíky a položte na ně kousek skořice. Dýmem, který z ní začne stoupat, stuhu protáhněte, a pak si ji můžete uvázat na levé zápěstí a ona vám pomůže.

Magie na dovolenou pro Střelce

Když se dostanete k moři a na břehu najdete vyplavenou mořskou řasu, přivezte si ji domů a vysušte. Může vás ochránit před požáry. A pokud si chcete přilákat peníze, hoďte pár řas do lahve s whisky. Lahev dobře uzavřete a dejte na parapet, kam svítí slunce. Řasa vám bude hojnost nasávat, důležité je ale každý den lahví potřást, abyste kouzlo znovu aktivovali.

Magie na dovolenou pro Kozorohy

Když budete někde u moře nebo u jezera, podívejte se na vodní hladinu, jak se na ní odráží slunce nebo měsíc. Zkuste si položit otázku, která vás tíží, a chvíli klouzejte pohledem směrem tam a zpátky podle světla, které se odráží na vodní hladině. A když to několikrát zopakujete, může se stát, že najednou začnete vnímat odpověď, která k vám přijde, buď vnitřním hlasem, vizí nebo i jinak.

Magie na dovolenou pro Vodnáře

Jestli budete někde u moře a budete sledovat vlny, jak se tříští o břeh, zkuste si představit své přání, na chvíli zadržte dech a počkejte, až půjde největší vlna. Do té pomyslně své přání vložte. Voda ještě znásobí jeho sílu a mělo by se vám pak splnit.

Magie na dovolenou pro Ryby

Když budete u moře a najdete nějaké mušle, nasbírejte si jich pár a na každou nakreslete symbol přání, které chcete, aby se vám splnilo. Může to být například obrázek domu nebo nějaký váš osobní symbol. Pak do mušlí foukněte a hoďte je při přílivu do největší vlny. Nebo mušle jen dejte na břeh a počkejte, jestli je moře spláchne a vaše přání si vezme. Pokud ne, budete muset počkat až do příštího roku, protože ještě není ten pravý čas.

Zdroj: www.kartarkysvetla.cz

Sdílejte článek