Býk – Měsíční horoskop (srpen 2022)

Býk srpen

V letních měsících si budete užívat hodně odpočinku, už jste to potřebovali. V poslední době jste stále jen pracovali a starali se o rodinu. Možná vás čeká dovolená s kamarádkou, ale rodina s tím nebude souhlasit. Tentokrát si to zkuste prosadit. Potřebujete nabrat síly, protože na konci léta vás čeká hodně práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Odkládám všechen svůj strach.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

V poslední době jste se moc doma nezdržovali a partner vám vyčítal, že tím rodina trpí a že se o ni nestaráte. Chalupa, na kterou jste dříve jezdívali velmi často, je pro vás také nedostupná. Jste stále především v práci, ale v srpnu si najdete i čas pro sebe. Hlavně se snažte věnovat i rodině, aby nevznikaly zbytečné hádky.

Práce

V práci vás čeká povýšení, slibují vám to už půl roku, možná i déle. Vaše výkonnost v práci stále stoupá. Nutné je uvědomit si, že pro vaše nadřízené jste opravdu nepostradatelní. Vydáváte výkon za pět lidí. Pozor, i vy potřebujete odpočívat, proto si najděte v práci cestu k tomu, abyste méně pracovali a více odpočívali. Takto se to nedá dlouho zvládat.

Peníze

I když pracujete od rána do večera, vaše finanční ohodnocení tomu vůbec neodpovídá. Je dobré popřemýšlet o navýšení platu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Zelená.

Přečtěte si také