Astročlánky

21. července 2022 05:21

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Býky: Budete o krok před ostatními, využijte toho

Co čeká Býky v osmém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Mág, který z vás udělá mistry diplomacie. Jen nesmíte ke všemu přistupovat z pozice síly.

Co říkají mariášové karty?

V srpnu se pravděpodobně budete v různých záležitostech orientovat mnohem lépe a dřív než ostatní, což vám pomůže, abyste získali zajímavou informaci a dokázali ji co nejdříve využít. Začátek měsíce i jeho poslední dekáda budou příznivé z hlediska lásky, takže pokud budete mít příležitost, běžte na rande.

V půlce srpna budete řešit záležitosti, které souvisí s vašimi dětmi. Čekají vás různé výdaje, které vám ale přinesou štěstí.

Ve třetí dekádě si užijete různé společenské akce, zábavy, tancovačky, které vám udělají radost. Objevit se může jen nějaká úřední věc, která se táhne už delší dobu a vy byste se ji měli snažit už konečně vyřešit.

Rituál na peníze

Nic tak nepřitáhne v létě bohatství, jako síla rostlin, žita nebo sena. Dávají nám jídlo, a také oheň, ze kterého povstane ochranný dým.

Na rituál budete potřebovat slupky z cibule, hrst mochny nátržníku, seno, žito nebo slámu, pár svitků skořice v celku nebo pět lžic skořice mleté, pět listů vavřínu neboli bobkového listu a pět lžic sušené bazalky.

Vše smíchejte v misce po směru hodinových ručiček. V kotlíku nebo jiné vhodně nádobě bylinky zapalte a až začnou kouřit, rozhánějte dým po domě rukou nebo očaďte toho, kdo potřebuje vaši podporu. Říkejte při tom: „Zvu k nám,  zvu k sobě, zvu do našeho domu.“

Letní bylinky a květiny pro Býky

Z bylinek vám pomůže heřmánek. Spraví vám náladu a nastaví vás optimisticky k celému světu. K tomu působí blahodárně na pokožku i na trávení. Neutralizuje toxiny, se kterými běžně přijdete do kontaktu. Jeden šálek denně a unavení Býci znovu zazáří.

Květiny pro vaše štěstí budou chrpy, květiny to nebeských bohyní. Dodají vám krásu a jejich modrá barva vás bude motivovat k hledání pozitivních stránek života.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.