Býk – Měsíční horoskop (září 2022)

Býk září

Věnujte se od začátku měsíce svému partnerovi, protože tam vám hrozí konflikt, který by vám přinesl ztráty a dohady do konce roku. Partner bez vás může učinit nějaké rozhodnutí a vy budete mít pocit, že to je o vás bez vás, a to se vám vůbec nebude líbit. Věnujte pozornost tomu, co říká, a předejdete nedorozumění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám skvělé myšlenky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Už od začátku měsíce budete před některými věcmi ve vašem vztahu zavírat oči a nebudete je chtít řešit. Což se může stát osudným na konci měsíce, kdy vás partner postaví před hotovou věc s tím, že jste nechtěli nic řešit a k ničemu se vyjadřovat. Raději si řekněte, co potřebujete, než bude pozdě.

Práce

Začátkem září dostanete novou nabídku práce a bude to pro vás práce snů. Přinese vám to velký posun nebo i povýšení v práci. Pak dostanete další nabídku a ta bude také skvělá a vy nebudete vědět, která nabídka je pro vás lepší, což vás přivede do beznaděje. Konec měsíce je o stabilitě.

Peníze

Peníze vám tento měsíc nebudou scházet, dokonce jich budete mít víc, než jste doufali. Přichází hojnost a možnost i nových zdrojů.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Záda. Červená.

Přečtěte si také