Velká věštba na září pro Býky: Využijte příležitosti, které se naskytnou

Co čeká Býky v devátém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází krásná Šestka holí, která dává spoustu příležitostí. Když nebudete sedět na jednom místě a budete se hnát dopředu, ptát se a zjišťovat informace, štěstí vás určitě nemine.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám radí, abyste se nenechali odradit, když budete odmítnuti. První zářijová dekáda by měla být velmi pozitivní a bude přát lásce. Možná prožijete flirt, který vám sice zvedne náladu, ale pro dlouhodobý vztah to nebude úplně to pravé.

Během druhé dekády možná budete mít trochu klacky pod nohama při plánování nějaké cesty, ale bude to jen dočasné.

Třetí dekáda slibuje, že byste mohli dokončit všechny své plány. Možná se vám také ozve někdo z minula, koho jste neviděli delší dobu, a vy se dozvíte o jeho starostech.

Ideální strom pro Býky: Kaštan

Kaštan dodá stín a zve k odpočinku. Očistí vaši auru a pomůže od stresu. Buďte v jeho blízkosti a budete se cítit ještě lépe. Uklidní vás, pokud na vás bude útočit strach a panika. Když budete kaštan, tedy plod kaštanu, nosit s sebou, například v kapse, přinese vám štěstí. A pokud si ho dáte do peněženky, tak i peníze. O tom, jak umí kaštany pohlcovat škodlivé záření, se již snad napsaly i knihy.

Vaše runa na září: Laguz

Laguz je runa intuice. Pokud se jí budete řídit, bezpečně vás provede celým tímto měsícem a určitě nešlápnete vedle.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.