Velký horoskop na rok 2023 pro znamení Býka. Čekají ho změny a nové začátky

Býk 2023

Jaký bude rok 2023 pro znamení Býka? Přináší vám pohodu a skvělé dovolené nebo prodloužené víkendy, které potřebujete k odpočinku. Jen by vám pomohlo méně kritiky, která vám ničí život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Myšlenka pro rok 2023: „Všechny změny uskutečňuji s lehkostí.“

Co vás čeká v důležitých oblastech vašeho života:

Práce

Možná jste už od minulého roku plánovali novou práci a na začátku toho letošního se to začne stávat skutečností. Zatím to nebude mít úplně konkrétní obrysy, ale už o tom budete jednat a dohadovat se. Na jaře vás čekají přesuny, možná stěhování, v každém případě to jsou změny. Podzim bude plný manipulace a nějakých dohadů, které se vám nebudou líbit. S koncem roku se to vše změní a konečně budete mít svoji vysněnou práci, která bude mít už konkrétní podklady a dohody.

Peníze

Rok začnete s radostí a s finančním klidem. Budete si užívat pohody a možná si i zaplatíte nějakou dovolenou. K penězům budete mít velmi majetnické sklony celé jaro. Budete se snažit málo utrácet a více šetřit. Doplatíte i všechny dluhy z minulosti, což vám přinese klid a pohodu. Vyřešíte tím vše, co vás celé roky trápilo. Koncem roku dostanete nabídku na možnost dalších financí a bude to pro vás velice radostná zpráva. Celý rok vám finance budou dělat jen radost.

Zdraví

V prvních měsících nového roku se můžete potýkat s problémy s močovým měchýřem a ledvinami. Pozor si dejte na prochladnutí, jinak vás ty problémy neopustí ani na jaře. Dalším průvodním znakem vašich potíží může být i zánět v těle. Pokud budete více unaveni, nechte si zkontrolovat krevní obraz. Podzim vám přinese problémy s tlakem, a to především kolísavým. Do konce roku se srovnáte a přijde uzdravení ve všech rovinách.

Láska a vztahy

Pokud nemáte žádný vztah, tak hned v prvních měsících můžete někoho nového potkat. Může to být i někdo, s kým jste se v minulosti rozešli. Jenže mezi vámi stále panuje velká fyzická přitažlivost. Splní se vám letitý sen. Jaro s sebou přináší řešení i nějaké hádky a dohady. Možná i nové začátky. Pokud toužíte po dítěti, tak právě v tento čas by se to mohlo podařit. S podzimem přichází řešení a trochu boj spojený s tím, že po partnerovi budete chtít určité změny. Na konci roku začnete na vztahu pracovat a konečně se někam posunete.

Důležitá data pro vás na rok 2023: 1. 4., 5. 8., 18. 9.,12. 11.

Váš šťastný měsíc pro rok 2023: květen

Na co si dát pozor v roce 2023:

Beznaděj může pramenit z toho, že jste se v minulosti špatně rozhodli. Pokud se k ní budete stále vracet a vše rekapitulovat, začnete ji znovu prožívat a znovu budete sami sebe zraňovat. Uzavřete minulost a uleví se vám.

Co je pro vás v roce 2023 nejdůležitější:

Čekají vás změny a nové začátky, pokud s tím budete bojovat a budete se snažit je bojkotovat, přinese vám to víc komplikací, než když se svezete na vlně a necháte osud, aby vám ukázal, co je pro vás dobré.

Nepříznivý měsíc 2023: únor

Rada pro vás na rok 2023: Můžeme se poučit z minulosti a představovat si nádhernou budoucnost, ale žít musíme tady a teď.

Váš zvířecí ochránce na rok 2023: jezevec

Vaše šťastná čísla na rok 2023: 1, 35, 67, 69, 90

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2023

Leden – někdo vás bude od něčeho odrazovat, ale dejte si pozor, není to upřímné

Únor – beznaděj, máte vše, co chcete, ale to, co opravdu potřebujete, nemáte

Březen – odpočinek, nic nebudete řešit a ničím se zaobírat

Duben – vyřešíte problém týkající se vaší velké lásky

Květen – osud vám přináší opět velkou lásku a harmonii

Červen – odjíždíte na dovolenou, kterou si užijete

Červenec – konflikt v lásce kvůli partnerově manipulaci a dovolené

Srpen – ztráty iluzí, přesuny a možné stěhování

Září – návrat k někomu z minulosti a velká láska

Říjen – stabilita finanční i celková

Listopad – uzavření všech problémů a celkově pozitivní posun

Prosinec – pocit osamocení kvůli sentimentu z minulosti

Horoskop štěstí na rok 2023 najdete ZDE:

Další horoskopy na rok 2023

Přečtěte si také