Denní horoskop BERANA na 10. 9. 2022

Beran 10. 9. 2022

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy! Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Emoce by dnes mohly být proměnlivé. Můžete mít tendenci být velmi sobečtí, což je pro vás a vašeho partnera neobvyklé. To by mohlo být vodítkem k tomu, abyste strávili nějaký čas odděleně a věnovali se tomu, co vás nejvíce baví. Dá vám to oběma šanci zregenerovat se, abyste se při pozdějším setkání mohli smysluplně propojit.

Práce

Během dne se vám budou dít synchronní události. Budete mít na mysli konkrétní osobu a ta vám najednou zničehonic zavolá. Tato osoba vás kontaktovala z nějakého důvodu. Pozorně naslouchejte jeho nebo její moudrosti.

Peníze

Nyní přemýšlíte nejen o tom, jak vydělat více peněz a zajistit si větší jistotu v životě, ale také o tom, jak učinit svůj pracovní život uspokojivějším. Díky harmonickému aspektu, který ovlivňuje vaši práci, je pravděpodobnější, že si jí někdo všimne. To vám umožní bez větších problémů postoupit na vyšší pozici. Ujistěte se, že si řeknete o to, co si zasloužíte, místo toho, abyste přijali vše, co vám šéf nabídne.

Zdraví

Dnešek je dobrou příležitostí, jak omezit svou touhu hledat uspokojení jinde. Zkuste se zaměřit na spokojenost s vlastním tělem. To by mohlo vyžadovat práci v mnoha oblastech vašeho života, nejen ve stravě a cvičení. Přijetí vlastního těla je však celoživotní záležitostí a dobře si posloužíte, když se dokážete otevřít tomu, co k němu skutečně cítíte. Planetární aspekt dne vám pomůže nahlédnout pravdu pod ochrannou slupkou popírání.

Přečtěte si také