Denní horoskop BERANA na 11. 11. 2022

Beran 11. 11. 2022

Dnes můžete zažít některé syrové emoce, které byste měli využít jako svého spojence, nikoli jako nepřítele. Vaše srdce se může cítit poněkud zneužívané, a tak se o něj snažte jemně pečovat. Dávejte si pozor, abyste k sobě ostatní nepustili příliš blízko, pokud prostě nevědí, jak se chovat k něčemu tak křehkému a čistému. Chraňte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Čeká vás den plný fantazie. Pokud jste hodně fantazírovali o někom, s kým byste se chtěli více sblížit, pak se vám může stát, že touha být s ním bude téměř nesnesitelná. Pokud se budete držet toho, co je ve vztahu skutečné, pak se nemáte čeho obávat. Pokud je však vše založeno na zbožných přáních, můžete mít problém.

Práce

Zpomalte a nebuďte ve svých myšlenkách a činech tak extrémní. Práci musíte střídat s odpočinkem a relaxací. Tento den je vhodný k tomu, abyste si dopřáli odpočinek, který si zasloužíte. Odpočívejte a bavte se. Povinnosti nechte na později.

Peníze

Toto období se týká peněz jiných lidí. Pokud se snažíte získat nějaký kapitál pro nový podnikatelský záměr, je čas přemýšlet o tom, jak váš produkt nebo služba změní prostředí ve vašem oboru a nebude jen šumem v pozadí. Mluvit o sobě znamená více peněz pro vás a váš podnik a to vůbec není špatné. Buďte aktivní v psaní, mluvení a předávání zpráv. Nečekejte, až k vám úspěch přijde sám.

Zdraví

Z tohoto aspektu můžete mít prospěch díky lepšímu povědomí o tom, jak strava ovlivňuje vaše tělo. Se střevním traktem máte zvláštní vztah a čím více můžete napomoci jeho fungování, tím lépe pro vás bude. Zkuste jíst raději celozrnné obiloviny než bělené nebo zpracované; zelenou listovou zeleninu místo škrobu jako přílohu; méně masa a více luštěnin jako zdroje bílkovin. Dnešní planetární energie vám dává chuť zkoušet nové věci, tak do toho jděte!

Přečtěte si také