Denní horoskop BERANA na 11. 12. 2022

Beran 11. 12. 2022

Nadcházející den vypadá slibně. Postupně se vám vrací energie a začínáte se cítit podnikavěji v domácím životě. Nepochybně dnes budete vyzváni, abyste vyřešili některé finanční otázky související s vašimi domácími potřebami. Přestože by byl vítán výrazný peněžní dar nebo zvýšení platu, začínáte vidět i jiné způsoby, jak zajistit, aby peníze neproudily jen tak.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás to přivede až k tomu, že téměř přerušíte určitý milostný vztah. Pokud si to přejete, jděte do toho a udělejte čistý rozchod. Pokud však jen potřebujete upustit páru nebo uvolnit napětí, pak existují jiné způsoby, jak toho dosáhnout, aniž byste ohrozili celý vztah. Než podniknete nějakou náhlou akci, dobře si to rozmyslete.

Práce

Nechte si dnes při projednávání důležitých záležitostí s někým jiným v práci naslouchat prostředníka nebo nějakou třetí stranu. Budou se objevovat detaily, na které ani jeden z vás možná nepomyslel. Pozvěte někoho, komu důvěřujete, aby se připojil a usnadnil vám jednání.

Peníze

Ačkoli jste nebyli vždy známí jako lidé, kteří se vyznají v oblasti peněz, nedávno jste dostali příležitost k pokroku ve své finanční sféře. Dochází k události v oblasti vašeho horoskopu, která souvisí s vámi samotnými, s tím, jak se promítáte do světa, a také s tím, jak vás vidí a vnímají ostatní, takže je čas pokročit ve všech projektech, které by vám nyní nebo v budoucnu mohly přinést peníze. Od malých podnikatelských nápadů až po žádost o zvýšení platu, je to ten správný čas!

Zdraví

Možná si budete chtít koupit nějakou knihu, abyste si rozšířili znalosti o zdraví a výživě. Moudrý člověk je ten, kdo zná základní bylinné a holistické postupy, které na něj jako na jedince fungují. Zatímco si budete prohlížet různé knihy nebo si povídat se znalým přítelem, možná budete chtít investigativně nahlédnout do vegetariánství. Je to rozsáhlé téma, takže pokud je pro vás nové, stačí do něj nahlédnout.

Přečtěte si také