Denní horoskop BERANA na 13. 11. 2022

Beran 13. 11. 2022

Zdrojem vaší frustrace mohou být lidé, kteří se zdají být citliví a upřímní, ale chovají se hrubě a mluví agresivně. Snažte se nenechat se zmást těmi, kteří neustále nabízejí jeden obraz, zatímco poskytují jiný. Mějte se na pozoru. Neztrácejte čas tím, že budete lidem dávat více šancí, než si zaslouží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život se dnes zdá být chladný a vypočítavý. Přátelé se mohou zdát vzdálenější než obvykle a vy sami můžete mít chuť trávit čas o samotě. Buďte sami, zejména pokud cítíte potřebu promyslet si určité věci nebo možná hledat jiný pohled na nedávnou událost, která vás mohla vyvést z rovnováhy. To vás přivede zpět do stavu harmonie.

Práce

Mějte všechny možnosti otevřené. Buďte vnímaví k novým nápadům a zároveň se o ně podělte s ostatními. Neustálý přísun informací vám pomůže posunout vaši kariéru na vyšší úroveň. Nestyďte se za talent, který máte.

Peníze

Toto období se týká peněz jiných lidí. Pokud se snažíte získat kapitál pro nový podnikatelský záměr, je čas přemýšlet o tom, jak váš produkt nebo služba změní prostředí ve vašem oboru a nebude jen šumem v pozadí. Mluvit o sobě znamená více peněz pro vás a váš podnik a to vůbec není špatné. Buďte aktivní v psaní, mluvení a předávání zpráv. Nečekejte, až k vám úspěch přijde sám.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže nahlédnout do situace do hloubky a získat nadhled. Tyto energie často způsobují přerušení komunikace, a i když je to možná drsné, může to být nakonec příležitost k porozumění. Je pravděpodobné, že se rozpad nebo průlom bude týkat nějakého druhu posuzování a vy můžete být na straně dávajícího nebo přijímajícího. K prolomení úzkoprsosti se doporučují zejména dechová cvičení a běh.

Přečtěte si také