Denní horoskop BERANA na 14. 9. 2022

Beran 14. 9. 2022

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nikdy není pozdě říct ano, nebo ne. Dnes se ocitnete na křižovatce, na které se můžete pohybovat podle svého uvážení, ale ne příliš dlouho. Ano  je čas rozhodování! Než však učiníte nějaký slib, zamyslete se nad tím, kde budete oba za rok. Pokud to stále vypadá velmi vášnivě, jděte do toho.

Práce

Vypadá to, že jste se při plánování řídili drastickým omylem. Začínáte si uvědomovat, že něco, co jste považovali za skutečnost, je nyní fikce. Je čas přehodnotit myšlenky a plány a začít se na ně dívat zcela novým způsobem.

Peníze

Jste připraveni využít nové možnosti vydělávání peněz. S příležitostí se pojí štěstí a expanze, což znamená, že budete muset být připraveni přijmout nabídky od zaměstnavatelů nebo investorů, kteří se chtějí ujistit, že vaše nápady a produkty budou úspěšné. Okno příležitostí může být malé, proto mějte vše připravené. Aktualizujte životopis a vytiskněte si podnikatelský plán.

Zdraví

Jsou dny, kdy ani vy nechcete zažít dobrodružství, a vzhledem k dnešnímu uspořádání planet je to pravděpodobně jeden z nich. Váš smysl pro humor pravděpodobně vyloženě dřímá. Možná se vaše expanzivní povaha stáhla do sebe a vy cítíte potřebu přemýšlet o časech minulých a o časech, které jsou před vámi. Zahloubání se do sebe může přinést mnoho užitku. Zkuste jógu, která tento proces podpoří.

Přečtěte si také