Denní horoskop BERANA na 15. 9. 2022

Beran 15. 9. 2022

Berani, pokud neuděláte něco pro to, abyste napravili svůj vážný tón, můžete být dnes za bordeláře. Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální. Někdy je to ta nejnepravděpodobnější cesta, která je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte na stole velmi zajímavou nabídku. Váš partner vás může náhle překvapit tím, že bude chtít prohloubit a upevnit váš vztah. Místo, kde se rozhodne toto oznámení učinit, nemusí být v pohodlí domova, ale na tak úžasném místě, že si budete myslet, že se vám to jen zdá. Řeknete tedy ano?

Práce

Dnes vám někdo hodí do klína talisman, který budete mít po následující tři týdny. Bez ohledu na každodenní vzestupy a pády pro vás dnešek znamená začátek velmi pozitivního třítýdenního cyklu, v němž se vám bude dařit.

Peníze

Jste připraveni využít nové možnosti vydělávání peněz. S příležitostí se pojí štěstí a expanze, což znamená, že budete muset být připraveni přijmout nabídky od zaměstnavatelů nebo investorů, kteří se chtějí ujistit, že vaše nápady a produkty budou úspěšné. Okno příležitostí může být malé, proto mějte vše připravené. Aktualizujte životopis a vytiskněte si podnikatelský plán.

Zdraví

Dnes pocítíte, že moc je tu pro vás. Je tedy nepravděpodobné, že byste na účinky některých subtilnějších planetárních aspektů jen kývli, i když budou trvat delší dobu. Současnou planetární konfiguraci však nelze ignorovat. Je čas se probudit a přivonět si k zelenému čaji! Pokud nebudete naslouchat svému tělu a respektovat jeho přání, ani veškerá moc světa vás neochrání před následky.

Přečtěte si také