Denní horoskop BERANA na 17. 10. 2022

Beran 17. 10. 2022

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte z ostychu nebo rozpaků. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože máte někdy problém s nenápadností, nemusíte ocenit energii dne. Kdybyste se však dokázali chovat nenápadněji, pomohlo by vám to konečně získat ono výjimečné rande, které všechny vaše zjevnější způsoby projevování náklonnosti zatím selhaly. Potřebujete oslovit tajné naděje a fantazie svého protějšku. Pokud se vám to podaří, můžete uspět.

Práce

Všechno, co budete v následujících měsících dělat, bude mít silný tvůrčí náboj. Dnes začíná cyklus, který probudí vaši uměleckou povahu a bude po vás chtít, abyste místo slov a čísel tvořili barvami, tvary, vzory a formami.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Když se probudíte o něco dříve, můžete si před začátkem dne dopřát trochu času o samotě. Prospěje vám, když si každý den vyhradíte trochu času na to, abyste se soustředili na to, čeho chcete dosáhnout. Máte tendenci zaplétat se do programu ostatních lidí, protože jste tak talentovaní, že pomáháte ostatním dosáhnout jejich cílů. Soustředit se na sebe ráno nad šálkem bylinkového čaje může mít na váš život silný vliv.

Přečtěte si také