Denní horoskop BERANA na 2. 1. 2023

Beran 2. 1. 2023

Berani, tento den by vám mohlo velmi prospět, kdybyste strávili nějaký čas venku v klidném rozjímání. I půlhodinová procházka městským parkem vám pomůže cítit se odpočatější a uzemněnější. V poslední době jste pracovali obzvlášť tvrdě a potřebujete nějaký čas, abyste si doplnili zásoby ve své duši. Neodpírejte si chvíli volna. Jinak vám hrozí, že vyhoříte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská energie ve vás může zanechat pocit, že dnes večer nejste tak vstřícní. Nemůžete si pomoct, ale budete se cítit podezřívaví vůči jejich motivům, i když možná nic neudělali nic. Měli byste však vědět, že ani oni vám nemusí zcela důvěřovat. Pokud k sobě oba dokážete být upřímní, mohli byste se skvěle bavit.

Práce

Ještě není pozdě využít včerejší fantastickou příležitost. Momentum z předchozích několika dnů se vytváří a připravuje vás na významný pohyb. Udělejte to nyní, než se na vás snesou omezení ze strany ostatních.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se možná vykašlou na to, že už nejste ozdobou večírku, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Hořčičné semínko je starodávný lék na uvolnění toho, co je ztuhlé a vzdorovité. Někdy máte pocit sklíčenosti nebo deprese – využijte hořčici! Chcete-li rozšířit tuto starodávnou moudrost, zaměřte se v této době na uvolnění svého těla. Hodina strečinku jen dvakrát týdně vás promění v jiného člověka, to vám slibujeme. Čím více uvolníte své tělo, tím více možností pro expanzi se vám v životě naskytne.

Přečtěte si také