Denní horoskop BERANA na 20. 11. 2022

Beran 20. 11. 2022

Otázky lásky a romantiky mohou nyní vrcholit. Možná se nacházíte ve fázi vztahu, který se blíží k zásadnímu zlomu. Možná dojde k náhlému přerušení komunikace. Možná si uvědomíte, že na tuto osobu spoléháte mnohem více, než jste si původně mysleli. Pokud nejste s někým intimně vázáni, měli byste tuto situaci pravděpodobně prozatím považovat za dobrou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o váš milostný život, máte obvykle jemný romantický pohled. Situace, do kterých se dostanete, se vám mohou zdát bez skutečného citu, aby na vás udělaly nějaký výrazný dojem. Rádi se však budete setkávat s jinými lidmi, kteří mají k lásce experimentálnější přístup, a i když to nemusí vést k ničemu hlubokému a intimnímu, mohli byste získat několik vřelých a skvělých přátel.

Práce

Buďte v přístupu konzervativnější. Někdy vaše jednání hraničí s bezohledností. Mnohdy vás takové chování dostane tam, kam chcete, ale právě teď povede takové jednání jen ke katastrofě. Hrajte to v klidu a zpomalte.

Peníze

V oblasti dluhů a cizích peněz máte harmonický aspekt, který naznačuje období transformace a změn, zejména pokud jde o tuto oblast vašeho života. Pokud se potýkáte s horou dluhů, je čas sestavit plán jejich splácení. I kdyby šlo o malé splátky, je to začátek. Pokud sháníte peníze, udělejte svůj návrh velký a teatrální. Nestyďte se, jinak riskujete, že na tom proděláte.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří více jiskry, než pravděpodobně víte, co s ní dělat. Už tak máte v sobě tolik sexuální energie, že tohle je taková třešnička na dortu. Pokud se nemůžete vyjádřit s někým jiným, není důvod, proč „nevzít věci do vlastních rukou“. Uvolnění sexuální energie je pro zdraví dospělého člověka životně důležité. Existuje více způsobů, jak být smyslný, než jen sex. Otevřete se svému libidu a vzdejte se všem svým představám!

Přečtěte si také