Denní horoskop BERANA na 21. 12. 2022

Beran 21. 12. 2022

Velké řeky se rodí z kapek vody. Příležitost ve vašem životě právě teď nechybí. Je skvělá doba na to, abyste se v osobním i profesním životě zapřáhli. Nikdy jste se nevyhýbali tvrdé práci. Přijímáte ji. Den zakončíte s pocitem uspokojení, které přináší dobře odvedená práce. Gratulujeme!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás může povzbudit k tomu, abyste zvážili posílení pouta s někým, koho jste si velmi oblíbili. Oba jste dospěli do fáze, kdy víte hodně o chybách a nedostatcích toho druhého, ale nad rámec toho oba cítíte, že život bez toho druhého by nestál za to. Jste rádi, že se můžete usadit v hlubším a oddanějším vztahu.

Práce

Použijte svou představivost. Čím kreativnější budete, tím lépe. Vaše nápady se mohou zdát poněkud neortodoxní, ale to neznamená, že nemají žádnou hodnotu. Váš inovativní přístup ke starému problému vás pravděpodobně posune na míle před konkurenci.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení, vyučování a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Jde o to zbavit se starého a přežitého a přinést nové. Možná to bude vaše první tušení, že budete chtít vážně uklidit své skříně a životní prostor. Přemýšlejte o tom: je snazší přinést nové, pokud je k tomu prostor. Vezměte v úvahu metaforu dýchání: každý výdech je mini očistou, takže ať je dlouhý a energický, a pak doplňte se čerstvým vzduchem.

Přečtěte si také