Denní horoskop BERANA na 21. 3. 2023

Beran 21. 3. 2023

Nečekaná návštěva sklíčeného nebo depresivního člověka vás může trochu vyvést z míry, Berani. Nesnažte se být příliš veselí. Důležitější je být dobrým posluchačem. Dnes můžete být také trochu nervózní a při náhlých zvucích nadskakovat. Dejte si pozor, abyste z toho příliš nevyčetli. Tato přecitlivělost je pouze dočasná a měla by během několika dní pominout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o lásku, jste dnes ochotni riskovat a jste otevřeni malému vášnivému dobrodružství. Dnešní nebeská konfigurace ve vás probouzí ďábla a vy jste připraveni říci ano slibnému vztahu, kterému jste se možná dosud bránili ze strachu, že vás zraní. Ostatní se možná podiví nad vaší odvahou, ale vám je to pro tentokrát jedno.

Práce

Buďte si jistí svou prací, ale dbejte na to, aby se vaše sebedůvěra nezměnila v aroganci. Přílišné chování všeználka lidi odradí. Ztratíte tak právě tu podporu, kterou potřebujete k tomu, abyste se posunuli do další fáze hry.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Pro člověka, který má rád rovnováhu, může být obzvlášť nepříjemné, když ho někdo zastihne nepřipraveného. Často se dostaví určitá panika a pocit naléhavosti a zodpovědnosti, aby bylo vše v pořádku. Dopřejte si výhodu a vytvořte si systematický způsob, jak se s tímto pocitem vypořádat. Hluboká dechová cvičení, která se učí ve většině jógových disciplín, spolu s vypitím několika sklenic vody jsou nejlepšími způsoby, jak zklidnit tělo i mysl.

Přečtěte si také