Denní horoskop BERANA na 22. 9. 2022

Beran 22. 9. 2022

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte všechny důvody těšit se na budoucnost. Ta velmi, velmi výjimečná osoba, kterou jste si už před nějakou dobou vyhlédli, je volná pro randění a mnoho dalšího. Jak můžete odolat pokušení, které je před vás postaveno? Ale na druhou stranu, kdy předtím jste se obtěžovali odolat?

Práce

V hloubi duše víte, že máte pravdu. Přesvědčit o tom své nadřízené je však něco jiného. Bude těžké přesvědčit o čemkoli lidi s nadřízeným postavením. Chtějí spíše nesouhlasit než souhlasit.

Peníze

Hledáte nový způsob, jak získat peníze navíc, a možná ještě nemáte ideální řešení. Ale díky aspektům, které ovlivňují vaše zaměstnání, zjistíte, že existuje více příležitostí, než si myslíte. Pracovat více hodin je možné, stejně jako najít si práci navíc jako vedlejšák. Vaše kariéra bude pozitivně ovlivněna všemi kroky, které podniknete.

Zdraví

Dnešní tranzit ve vás vyvolává pocit, že by se něco dalo udělat lépe, jen kdybyste měli čas si sednout a naplánovat to. Možná z vás mluví vaše tělo? Máte pocit, že se ve vašem životě děje příliš mnoho věcí na to, abyste si mohli udržet zdravý životní styl, jaký byste chtěli? Především se neodsuzujte. Začněte s tím, kde se nacházíte dnes, a odtud vycházejte a stanovte si mírné, realistické cíle.

Přečtěte si také