Denní horoskop BERANA na 23. 11. 2022

Beran 23. 11. 2022

Už vás nebaví být dokonale kontrolovanou osobou. Už nechcete omezovat své pudy! Něco ve vzduchu je jiné. Můžete svobodně vyjadřovat své potřeby. Promluvte si s partnerem o svých touhách. Vašemu vztahu může vaše současné rozpoložení jen prospět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Naskytne se vám možnost skutečné vášně. Pokud toužíte po romantice, pak se vám dnes může dostat víc, než jste si přáli, když se budete snažit. Myslete na všechny ty skryté převleky, které lidé nosí a za nimiž někdo hoří a nemůže se dočkat, až vás lépe pozná! Do konce dne se rozhodnete. Bude to správné rozhodnutí?

Práce

Staráte se o stovky věcí najednou, ale úžasné je, že opravdu dokážete mít o všem přehled a vše mít pod kontrolou. Lidé jsou ohromeni vaší schopností zvládat více úkolů najednou. Nemají takovou sílu jako vy.

Peníze

Možná budete v pokušení vrátit se ke starým myšlenkám nebo chování v oblasti peněz. Vzhledem k tomu, že tyto aspekty ovlivňují vaše nejbližší vztahy, snažte se nedovolit, aby jakákoli finanční zátěž, se kterou jste přišli (nebo váš partner), ovlivnila to, co pro sebe skutečně znamenáte. Vaše kariéra je jednou z oblastí, která by se mohla ztratit ve zmatku. Vládne jasná a otevřená komunikace.

Zdraví

Dopřejte dnes svému tělu trochu péče navíc. Nebeská energie naznačuje, že vaše klouby potřebují podporu zejména v podobě dlouhého protahování a hloubkové masáže. Zvláště prospěšné by bylo absolvování virtuální fitness lekce. Doporučujeme také cokoli, co vám přinese teplo. Můžete zkusit meditovat a vyzkoušet, zda se v duchu dostanete na exotický tropický ostrov!

Přečtěte si také