Denní horoskop BERANA na 26. 10. 2022

Beran 26. 10. 2022

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít, nebo možná přítel musel odmítnout pozvání na večírek. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Trocha konfliktu ještě nikdy nikomu neuškodila, a proto budete rádi za spor, který náhle vnese trochu života do vztahu na pokraji vyhasnutí. Mít se o čem hádat, i kdyby to měla být jen cena masa, může v některých případech udržet partnerství při životě. Dnes buďte vděční za své neshody.

Práce

Možná cítíte, že jste spadli z piedestalu, na kterém jste ještě včera stáli. Nedělejte si s tím starosti. Je to tak nejlepší. Nemůžeme všichni neustále být v záři reflektorů. Dejte příležitost někomu jinému, aby se mohl předvést.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste nyní v bezpečí. Lidé, kteří jsou s vámi v blízkém vztahu, na vás dávají pozor a mohou vám navrhnout docela dobré investice. Z vaší strany je samozřejmě nutná náležitá obezřetnost. Vesmír však naznačuje, že to, co se nyní dozvíte, má zásadní význam pro posun vpřed ve vašich financích. Při hledání jistoty nenechte kámen na kameni.

Zdraví

Postavení planet vytváří příznivou energii a našeptává vám do ucha povzbudivé myšlenky. Můžete cítit potenciál, který to přináší do vašeho fyzického a emocionálního života. To, co v těchto dnech uděláte pro své tělo, přímo ovlivní váš citový život, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Věnujte pozornost tomu, jakou roli hraje vaše mysl při udržování naladění vašeho těla a jak vaše tělo pomáhá udržovat vaše emoce v souladu. Pravidelný trénink vás udržuje v naslouchání.

Přečtěte si také