Denní horoskop BERANA na 28. 12. 2022

Beran 28. 12. 2022

Ráno vás mohou trápit finanční problémy. Možná budete mít na mysli neuvážené výdaje z minulosti. Projděte si své záznamy a podívejte se na ně objektivně. Pravděpodobně zjistíte, že věci nejsou tak špatné, jak se zdají. Napište si plán, jak se vypořádat se vším, čemu je třeba věnovat pozornost. Budete se moci postarat o záležitosti, aniž byste se z toho zbláznili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den není zrovna romantický, plný dárků, jídla venku a všech těch doplňků, ale díky planetární energii je velmi společenský. Možná to není nejlepší doba na to, abyste se s nějakým vztahem pustili do hlubších vod, ale bude to velmi pozitivní čas na to, abyste se stýkali s těmi, kteří vás skutečně inspirují a s nimiž cítíte opravdová přátelská pouta.

Práce

Práce, kterou jste v poslední době odvedli, se konečně vyplácí. Veškerá intenzivní disciplína, kterou jste na projektu měli, se dnes setká s velkým uznáním. Nápady, které jste rozvíjeli, se dostanou k lidem, kteří je potřebují slyšet.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se možná vykašlou na to, že už nejste ozdobou večírku, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Někdy se chováte docela uzavřeně a máte dvojí povahu, která lidi občas vyvede z míry. Někdy dokonce i vás! Máte takové základní potřeby, ale přesto se občas cítíte nevysvětlitelně osamělí. Chcete-li se naladit na potřeby, které nejsou tak uzemněné, zkuste se zapojit do nějakého druhu vodní terapie. Začněte tím, že si uděláte z vany svou svatyni. To znamená speciální mýdla, pěkné ručníky, zábavné hračky do koupele a nějakou dobrou četbu. Dobrou praktikou je také plavání, parní lázeň a sauna.

Přečtěte si také