Denní horoskop BERANA na 29. 6. 2022

Beran 29. 6. 2022

Berani, dnes se cítíte poněkud citliví. Možná budete chtít zachránit každé zraněné zvíře u silnice. Spojte tento pečovatelský a milující instinkt s pudem bojovníka, který se ujme vedení a povede boj. Toto silné energetické duo je velmi akční. Vyšlete své láskyplné vnitřní instinkty do světa, aby konaly dobro.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vám dnes připadá velmi vtipné, ačkoli váš partner (současný nebo budoucí) to možná tak úplně nevidí. Dnešní astrální konfigurace by mohla přinést situaci, kdy se prostě nebudete moci ubránit výbuchu smíchu. Pokud je to na účet milované osoby, možná budete muset vysvětlit, proč přesně tak reagujete, a to co nejtaktněji.

Práce

Dnes je ve vás neklid, který se možná budete snažit zahnat. Musíte si uvědomit, že tento příval rozčilující energie vám ve skutečnosti pomáhá být aktivnější, pokud jde o váš pracovní a kariérní život. Přijměte tuto energii.

Peníze

Aspekty tohoto týdne ovlivňují vaše peníze a hodnoty. Na tuto oblast vašeho života je nyní kladen důraz a můžete být nuceni se na ni zaměřit téměř proti své vůli. To, jak šetříte a vyděláváte, bude v této době pod drobnohledem. Možná budete muset přijít na to, jak obojí dělat lépe.

Zdraví

Dříve jste milovali fyzickou aktivitu – čím intenzivnější, tím lepší. Co se z této touhy stalo? Představte si velký hrnec naplněný polévkou  ten největší, jaký si dokážete představit. Míchání tohoto hrnce, aby se polévka ze samého dna smíchala s polévkou nahoře, je to, co pro vás dělá cvičení. Ideální je správná rovnováha mezi aerobním a anaerobním cvičením. Tento proces je nejen fyzicky uspokojující, ale je také nezbytný pro zdravou mysl. Když se ve vás vaří tolik energie, pravidelné fyzické uvolňování udržuje vaše duševní procesy pod kontrolou. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také