Denní horoskop BERANA na 31. 8. 2022

Beran 31. 8. 2022

Tento den by měl být šťastný pro Berany, a to v oblasti lásky, kariéry, peněz i zdraví. Plány na výlet by se mohly konečně uskutečnit a dlouho očekávané řešení zdravotních problémů by se mohlo projevit. Měli byste se cítit velmi nadšeně a optimisticky, pokud jde o vaši budoucnost. Možná budete dokonce natolik odvážní, že budete riskovat více než obvykle. Jděte si pro zlato a nebuďte překvapeni, když ho skutečně získáte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Většinu dne pravděpodobně strávíte smíchem. Ať už jste v trvalém vztahu, nebo ne, nebeská sestava se postará o to, že vše bude vypadat slunečně, bez ohledu na počasí. Dost možná začnete komunikovat s někým velmi zajímavým, ale klíčovým faktorem bude jeho smysl pro humor a také schopnost hovořit o filozofických záležitostech s úsměvem na tváři.

Práce

Vaše emoce budou hrát velkou roli ve vašich rozhodovacích schopnostech. To vám buď pomůže, nebo ne, v závislosti na tom, jak dobře dokážete své pocity zvládat. Využijte své vášně tím, že ji nasměrujete do své práce, místo abyste ji nechali přerůst v hněv.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle  nebudete příliš unavení ani pomalí. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Planetární konjunkce vás podporuje v tom, co je pro vás správné na fyzické úrovni. Pokud jste tento měsíc z jakéhokoli důvodu vyřazeni z běžného života, věnujte zvýšenou péči pravidelné stravě a pohybu, který potřebujete. Správné potraviny jsou výživné, poskytují dostatek vitaminů a stopových prvků a zároveň skvěle chutnají. A nejlepší cvičení zajišťuje dobrý krevní tlak, pružnost a rovnováhu. Vyzkoušejte Bikram jógu, která jemně, ale důkladně posílí vaše nohy a spodní část zad.

Přečtěte si také