Denní horoskop BERANA na 4. 10. 2022

Beran 4. 10. 2022

Zapalte svíčku a něco si přejte. Vnímejte plamen jako symbol proměny a vášně ve vás. Vaše srdce se může cítit neklidné. Plamen se třepotá v důsledku procházejícího větru. Když plamen tančí, můžete si vzpomenout na tance, které předvádíte ve snaze odvést pozornost od problému, o němž víte, že mu musíte čelit. Ten čas nastal právě teď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den sice není zrovna veselý, pokud jde o romantiku, ale přesto je důležitý. Planetární konfigurace naznačuje, že se můžete rozhodnout posílit své závazky, což by mohlo vyžadovat především nějaký vážný rozhovor. Ačkoli nyní může dojít k mnoha hlubokým úvahám a těžkým diskusím, později bude nakonec důvod k oslavě.

Práce

Nyní je vhodná doba na to, abyste změnili profesi a začali se věnovat poradenství, psychologii nebo jakémukoli druhu terapie. Zvažte možnost stát se "životním koučem" nebo manželským poradcem. Tato nová profese by měla být nějakým způsobem zaměřena na pomoc druhým.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Hledáte, zkoumáte a hledáte pravdy, které vám v minulosti unikaly. Cítíte naléhavou potřebu poznat a definovat své cíle. Abyste tuto energii podpořili, dbejte na dostatek odpočinku a pohybu. Nemá smysl pálit svíčku na obou koncích! Když se přistihnete, že běžíte na doraz, zeptejte se sami sebe vážně: Proč? Zabýváte se nějakým druhem sebesabotáže? Ovesná kaše k snídani je skvělý způsob, jak se uzemnit; oves vyrovnává tendenci k extrémům.

Přečtěte si také