Denní horoskop BERANA na 6. 1. 2023

Beran 6. 1. 2023

Berani, změna je bezpochyby ve vzduchu! Možná ji necítíte, protože jste si dovolili zabřednout do zklamání. Nemůžete si pomoct, ale přemýšlíte, zda někdy dosáhnete svých cílů. Vezměte si odvahu. Časy se mění, jak říká Bob Dylan. Jen musíte ještě chvíli počkat. Nakonec nezáleží na tom, jak dlouho trvalo, než jste se tam dostali, ale na tom, že jste tam dorazili!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná není snadné sdělit někomu, na kom vám záleží, jak moc vám na něm záleží. Současné planetární uspořádání vytváří konfliktní stav, takže i když si myslíte, že říkáte jednu věc, milovaná osoba může vaše slova chápat jinak. Možná jediným řešením je ukázat, jak moc je máte rádi, aniž byste se uchýlili k řečem.

Práce

Dnes se nacházíte ve velmi strategickém postavení, kdy máte obrovský vliv na dění kolem sebe. Lidé k vám budou přicházet pro odpovědi a vy je budete mít. Není špatný nápad požádat o zvýšení platu nebo povýšení. Dostanete ho.

Peníze

Tento týden máte spoustu energie na to, abyste něco udělali. Jste plní akce a prosazování, takže není dobré sedět a čekat, až vám ostatní otevřou dveře. Máte podněty a nástroje k tomu, abyste se dostali tam, kde potřebujete vydělat více peněz. Přemlouvejte se, aniž byste byli příliš arogantní nebo sebejistí.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je spojením ženských a mužských kvalit. Provádíte inventuru své citové skříně: máte v osobním životě vše, co potřebujete? Nevadí vám být sami? Máte pocit, že potřebujete více pozornosti od druhých? Pro některé z vás, kteří jste zvyklí obejít se bez něčeho nebo si vystačit s málem, jsou tyto otázky matoucí. Je mnohem snazší zjistit, co potřebujete po citové stránce, když jste v přiměřeně dobré fyzické kondici.

Přečtěte si také