Denní horoskop BERANA na 7. 1. 2023

Beran 7. 1. 2023

Berani, právě teď možná přecházíte z jednoho zaměstnání do druhého. Může jít dokonce o úplnou změnu kariéry. Vaše tvrdá práce se vyplácí, i když se to na vašem bankovním účtu ještě nějakou dobu nemusí projevit. Možná je třeba nejprve uzavřít nějaké smlouvy. Váš společenský život může být pozastaven, dokud se nevyřeší všechny aspekty tohoto přechodu. Nenechte se však zastrašit. Rozhodli jste se správně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejde ani tak o to, že se vyhýbáte romantice nebo skutečné vášni, ale často prostě nevěříte ani sobě, ani druhé osobě, že by vztah mohl pokračovat. Současná astrální energie nabízí příležitost poznat někoho výjimečného trochu hlouběji tím, že s ním proberete některé hluboké a aktuální otázky. Když budete pozorně naslouchat reakcím druhého, získáte odpověď na své pochybnosti.

Práce

Nezapomeňte si dnes dvakrát zkontrolovat své zdroje. Mnoho informací, které se k vám dostanou, bude značně zkresleno zdrojem, z něhož pocházejí. Někdo je zaujatý, protože z toho má velký prospěch. Nebuďte pěšákem v jeho hře.

Peníze

Tento týden máte spoustu energie na to, abyste něco udělali. Jste plní akce a prosazování, takže není dobré sedět a čekat, až vám ostatní otevřou dveře. Máte podněty a nástroje k tomu, abyste se dostali tam, kde potřebujete vydělat více peněz. Přemlouvejte se, aniž byste byli příliš arogantní nebo sebejistí.

Zdraví

V těchto dnech se cítíte do značné míry pod kontrolou a máte plné právo na to, abyste se uklidnili a byli v klidu a pohodě. To samozřejmě neznamená, že nebudete cvičit nebo se vzdáte zdravého spánku! To by bylo kontraproduktivní. Cítíte se v klidu se svým svědomím, takže si užívejte dlouhých běhů a pocitu klidu, který máte, když trávíte čas o samotě. Vaše povaha je značně duchovní a cvičení živí vašeho ducha.

Přečtěte si také