Denní horoskop BERANA na 7. 2. 2023

Beran 7. 2. 2023

Berani, dnes je vhodný den k tomu, abyste se zamysleli nad svými ambicemi. Zvažování toho, co od života skutečně chcete, může být nápomocné při stanovování cílů a uskutečňování snů. Dosáhnout jich může být často tak jednoduché, jako se rozhodnout a udělat první krok. Pokud je například vaším snem mít ideálního partnera a jste s někým, kdo takový není, praktickou volbou je ukončit současný vztah. Strach, obavy a nedostatek sebedůvěry jsou věci, které vám mohou bránit v pohybu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika možná právě teď nejsou příliš vášnivé, ale přesto je to přesně tak, jak to máte rádi. Máte spoustu příležitostí seznámit se s mnoha novými lidmi a flirtovat a stýkat se podle libosti, ať už osobně, nebo prostřednictvím internetu. Ti, které potkáte, budou velmi srdeční a naladění na vaše hlubší potřeby.

Práce

Převezměte vedoucí úlohu. Máte k tomu ideální předpoklady. Máte velmi dobré vztahy s mnoha různými lidmi na pracovišti a úspěšně jste si získali jejich přízeň. Nyní je čas využít toho ve svůj prospěch.

Peníze

Tento týden je krása ve vzduchu. Vaše domácnost může potřebovat trochu vylepšit, takže se nemusíte stydět utratit trochu těžce vydělaných peněz v tomto sektoru. Také ve vašem sektoru společných investic je živo. Vydat se na trh s kamarádem může udělat své.

Zdraví

Příznivé postavení planet vám dnes dává intuitivní smysl pro to, kam nasměrovat šíp, ale jak daleko váš šíp doletí, pokud nemáte nohy na zemi a záda rovná a pevná? Dopřejte si pravidelné cvičení jógy, které uzemní vaši energii a posílí vaši sílu, abyste mohli tyto tranzity (samy o sobě zdroje pozitivní energie) využít ke splnění svých zdravotních cílů.

Přečtěte si také