Denní horoskop BERANA na 8. 9. 2022

Beran 8. 9. 2022

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší do vašich osobních vztahů pocit klidu a harmonie. Obvykle jste spokojeni, když si vaši blízcí dělají své vlastní věci, ale pod tímto okouzlujícím nebeským vlivem máte pocit, že se můžete uvolnit a užívat si pozornosti, která je vám s takovou oddaností věnována. Pro jednou nemusíte dělat vůbec nic; jen se pohodlně posaďte a usmívejte se.

Práce

Vaše představa o tom, jak by se věci měly dělat, je přesně v rozporu s představami vašich nadřízených. To způsobuje velké konflikty na pracovišti  ať už si to vědomě uvědomujete, nebo ne. Vyžádejte si čas na diskusi o těchto druzích problémů.

Peníze

Nyní přemýšlíte nejen o tom, jak vydělat více peněz a zajistit si větší jistotu v životě, ale také o tom, jak učinit svůj pracovní život uspokojivějším. Díky harmonickému aspektu, který ovlivňuje vaši práci, je pravděpodobnější, že si jí někdo všimne. To vám umožní bez větších problémů postoupit na vyšší pozici. Ujistěte se, že si řeknete o to, co si zasloužíte, místo toho, abyste přijali vše, co vám šéf nabídne.

Zdraví

Reformace a změny jsou výzvami, které mohou ve vašem životě v tomto období vytvářet stresující atmosféru. Abyste tomuto stresu čelili, seznamte se se svou schopností přizpůsobit se změnám. Přestože jste zřídka nemocní, je lepší podlehnout své potřebě odpočinku a relaxace dříve, než budete natolik vyčerpaní, že vás k tomu donutí nehoda. Stačí, když si dopřejete tolik potřebnou duševní přestávku, která přichází, když se vaše mysl odpoutá od vašeho hlavního snažení. Pořiďte si alternativní zájem, ke kterému máte silný vztah!

Přečtěte si také