Denní horoskop BÝKA na 13. 6. 2023

Býk 13. 6. 2023

Dnes se můžete omluvit za zpoždění, Býku. Není snadné přiznat chybu, ale planetární aspekty vám mohou dodat odvahu. Místo toho, abyste se dusili výčitkami, sejděte se s dotyčnou osobou a zjednejte nápravu. Bez ohledu na případné nepříjemnosti určitě zjistíte, že se poté budete cítit mnohem lépe. I když druhá osoba nebude vnímavá, budete schopni říci, co je třeba.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie jistě rozjasní váš život, zejména pokud jde o romantiku. Máte sklon k velmi suchému smyslu pro humor, takže pro ostatní je někdy těžké poznat, zda si děláte legraci, nebo ne. Přesto se vám podaří navázat rozhovor s jistou osobou, která nejenže vaše vtipy pochopí, ale dokáže vám je vrátit. Hluboce oceníte vše, co vám může nabídnout.

Práce

Nechte dnes při projednávání důležitých záležitostí s někým jiným v práci naslouchat prostředníka nebo nějakou třetí stranu. Budou se objevovat detaily, na které ani jeden z vás možná nepomyslel. Pozvěte někoho, komu důvěřujete, aby se připojil a usnadnil vám jednání.

Peníze

Tento týden je ve znamení vesmíru, který vám přináší nové nabídky a další machinace do vašeho investičního života. Možná vás trápí, že nejste se svými penězi dále nebo výše na firemním žebříčku. Vaše profesní vztahy v oblasti kariéry jsou však připraveny na velkou proměnu k lepšímu. Oslavte své štěstí!

Zdraví

Je nemožné samostatně uspokojit všechny své potřeby a záliby, protože jako lidské bytosti jsme na sobě navzájem závislí. Ale můžete se k tomu docela přiblížit prostřednictvím řízení vlastního zdraví. Astrální energie vás vybízí, abyste o sebe pečovali. Jděte za přirozeným povznesením.

Přečtěte si také