Denní horoskop BÝKA na 14. 1. 2023

Býk 14. 1. 2023

Některé obrazy pocházející ze snů nebo vizí by mohly být inspirací pro nápady na úpravu vašeho domu, Býku. Možná strávíte nějaký čas pročítáním knih, abyste našli způsoby, jak své nápady realizovat. Pak se tohoto úkolu zhostíte s nadšením. Když už mluvíme o vášni, sex a romantika jsou v této době také velmi aktuální. Sežeňte si milence, který vám pomůže s prací. To by vás mohlo pohánět k docela příjemným následkům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože si libujete v srdečnosti a velkorysosti, těžko chápete dny, kdy se vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) prostě nechce hrát. Planety mezi vámi oběma vytvářejí dočasný odstup, což, pokud byste k sobě byli upřímní, pravděpodobně není právě teď špatné. Po období relativní blízkosti by vám oběma pravděpodobně prospěl nějaký čas o samotě.

Práce

Kůň, na kterého sázíte, se dnes propadá zpět, ale to není důvod ke ztrátě víry. Zeptejte se, co můžete udělat, abyste pomohli, místo abyste seděli a nedělali nic. Dnes zjistíte, že pomoc druhým nakonec pomůže i vám.

Peníze

Můžete mít prospěch ze šťastného tranzitu přes svůj sektor peněz. Možná zjistíte, že práce pro větší společnost nebo korporaci je nyní tou nejlepší volbou, protože můžete získat větší výhody. Kosmos ukazuje, že byste možná měli přemýšlet o tom, jak své schopnosti přenést na globálnější trh, než se omezovat na to, co máte zde.

Zdraví

Síla pečovat o druhé je vám vlastní. Můžete nabídnout, co potřebují všechny bytosti. Uvědomte si však, že vy sami se potřebujete pravidelně soustředit a najít způsob, jak se dobít. Abyste se ochránili před nepředvídanými potížemi, buďte obezřetní, pokud jde o stravu. Jezte co nejčerstvější potraviny a nevystavujte se nemocem nebo zraněním. Je vám vlastní myslet dopředu, a tak tento dar využijte pro sebe.

Přečtěte si také